reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Mysia, jednocze sie z Toba w bolu. Tez musze uwazac na diete przed slubem i honeymoonem;D :sorry2:
Widzialam kiedys program o slubach,w ktorym mowili,ze wiele pan mlodych,w krotkim czasie pod wplywem stresu przed tym wielkim dniem chudnie ok 5 kg Wiec emkamku nawet jesli zdarzy ci sie zgrzeszyc to jest szansa,ze przed slubem to zrzucisz:-p

Mysia trzymam kciuki za wytrwałość:tak: a jaką dietę stosujesz?
ja też się przymierzam, ale jakoś ciężko mi zacząć:-p
Jestem na kopenhaskiej:happy2:jest ciezka,ale ponoc skuteczna Jesli wytrwam to dam wam znac jak poszlo:happy2:

Gracjanek tez jest mala przylepa,ale nie ma problemu,zeby zostal z tata,za to nie ma mowy zeby nawet poszedl na rece do kogos innego niz my:sorry2:Gdy ktos wyciaga do niego rece on stanowczo mowi nie:confused:Dlatego staram sie jak najczesciej chodzic z nim do znajomych i do miejsc gdzie przebywaja inne dzieci

reklama
mysia ja stosowałam kopenhaską na poczatku stycznie i dla mnie nic nadzywczajnego 4 kg mi ubyło... najgorsze były 3 pierwsze dni...

ja stosuję (a raczej stosowałam do wczoraj) protala, czyli dietę Pierre Dukana. schudłam w 9 dni ze 4 kg. dieta dosyć ciężka, ale z tego powodu, że mało urozmaicona. a jeść można fullll! od dziś jestem na diecie Montignac'a. stosowałam kiedyś i sobie chwalę. one są do siebie w sumie podobne. o ziemniakach, białym pieczywie trzeba zapomnieć raz na zawsze!!!

wiecie.... bo to nie powinna być dieta, tylko sposób odżywiania NA ZAWSZE. jeżeli schudniecie stosując się do wskazówek, to po odpuszczeniu sobie jest wielkie JOJO.

reklama
wiecie.... bo to nie powinna być dieta, tylko sposób odżywiania NA ZAWSZE. jeżeli schudniecie stosując się do wskazówek, to po odpuszczeniu sobie jest wielkie JOJO.
No dokładnie. Ja tam nie wierzę w diety cud, bo zazwyczaj tak to się właśnie kończyło - wagą większą niż przed odchudzaniem :/. Także ja stawiam na brak słodkich napojów, brak słodyczy, ograniczenie chleba, dużo owoców, warzyw, dużo ruchu i wody, no i jem mniej. Schudnę to schudnę, a jak nie to znaczy że nie jest mi dane bycie szczupłą ;), a przynajmniej samopoczucie mam lepsze :)

Do góry