lajfik oj, rzeczywiście można się wściec. Ja bym chyba pozabijała. Trzymajcie się cieplutko.
Lajfiku - duuużo zdrowia dla Kuby!! i już się nie denerwuj tak bardzo - teraz już nie tym znachorom nie zrobisz... Jezu, jakie konowały
Lajfik to debile nie lekarze! az się scyzoryk otwiera! zmien tą swoją lekarkę. Do czego to doszło, żeby pacjent mówił lekarzowi co mu dolega;/
Dużo zdrówka dla Kubusia :*
no nie krew mnie zalałaLajfiku zeby Kuba wrocil szybko do zdrowia nagjgorsze jest to ze nie ma na to lekarstwa i ze biedne dziecko moze byc tak oslabione
A o lekarzach nie napisze , znam to z autopsji min dlatego sie stamtad spoakowalam
lajfik całuj Kubusia i trzymajcie się kochani
Lajfik ucałuj mocno Kubusia od nas! Zyczymy szybkiego powrotu do zdrówka!
Wczoraj dostałam PRACE!!!!!!!!!! i baaardzo się cieeszę. Zaczynam od jutra. Pracodawca poszedł mi baaaardzo na rękę, bo zatrudnił mnie na 3/4 albo 7/8 etatu.Nikt tam nie jest tak zatrudniiony. Do tego wie, że mam małego synka. Bardzo się cieszę, że jednak mnie wybrał i zgodził się na moje warunki. Będe handlowcem w firmie informatycznej. Będe się zajmowała podpisami elektronicznymi, modyfikacją strony internetowej itd.
habcia no no no to gratulacje i powodzenia