reklama
maltanka
Fanka BB :)
lajfik ojej trzymam kciuki, żeby nie było to nic poważnego. Daj znać co i jak.
nimfii ja mam dokładnie to samo, też właśnie chciałabym macierzyński itp. z tym, że raczej szukam stałej pracy, takiej która będzie mi odpowiadała i z możliwością powrotu. U mnie jest problem z doświadczeniem, bo tylko rok pracy mam na koncie.
miki, a no niestety, przykład z dzisiaj: na skrzyżowaniu 4 "Lki" zielone światło, całe skrzyżowanie stoizero dynamicznej jazdy. Ale tak to jest na kursach powinni uczyć bardziej dynamicznej jazdy, odnalezienia się w każdej sytuacji, w korkach nie korkach. Tylko wtedy jeszcze więcej osób by nie zdawało, i tak koło się zamyka.
lajfik dasz radę
a my dzisiaj byliśmy z małym w sali zabaw dla dzieci. Nie było bardzo tłoku, ale się wyszalał, ganiał między tymi zabawkami jak szalony, i basen z piłkami się spodobał. Sama też do niego weszłam no co Hubert za mały żeby go tak samego puścić.
maltanka jesli chodzi o moje plany na przyszlosc. To bede szukac obojetne jakiej pracy z tym zebym dostala w miare dobre warunki (umowe o prace na czas nieokreslony, dobry zarobek i odpowiednie godziny pracy ze wzgledu na Macka) a jak juz popracuje te pol roku w firmie to starania o maluszka bedzie mozna rozpoczac ;-) Przyznam szczerze ze nie bede sie przywiazywala do tej pracy i nie wiem czy wroce do niej po drugim dziecku. jest mi ona potrzebna tylko po to aby godnie moc przetrwac kolejna ciaze i macierzynski :-)
nimfii ja mam dokładnie to samo, też właśnie chciałabym macierzyński itp. z tym, że raczej szukam stałej pracy, takiej która będzie mi odpowiadała i z możliwością powrotu. U mnie jest problem z doświadczeniem, bo tylko rok pracy mam na koncie.
Co do jazdy, to połowa z nas [jak nie wszyscy] oblali byśmy jazdy, czasami te ich taktyki i często przepisy wydają sie absurdalne, ale żeby zdać trzeba przez to przejść.
miki, a no niestety, przykład z dzisiaj: na skrzyżowaniu 4 "Lki" zielone światło, całe skrzyżowanie stoizero dynamicznej jazdy. Ale tak to jest na kursach powinni uczyć bardziej dynamicznej jazdy, odnalezienia się w każdej sytuacji, w korkach nie korkach. Tylko wtedy jeszcze więcej osób by nie zdawało, i tak koło się zamyka.
lajfik dasz radę
a my dzisiaj byliśmy z małym w sali zabaw dla dzieci. Nie było bardzo tłoku, ale się wyszalał, ganiał między tymi zabawkami jak szalony, i basen z piłkami się spodobał. Sama też do niego weszłam no co Hubert za mały żeby go tak samego puścić.
mikimauro
Dziewczynki dzisiaj mam swoje święto.:-):-):-)
A mianowicie dzisiaj w Irlandi jest obchodzony " Dzień Matki"
W piątek dostałam pierwsza w życiu Majeczki laurke i dwa kwiatuszki z papieru, zwyłam sie jak głupia.Ta moja djablica jest najwspanialszym dzieckiem na ziemi. Wiem że jej psoty kiedys miną i ze będzie wspaniałym dzieckiem. Kocham ją bardzo. Chłopcy też juz coś przygotowali, kazali cierpliwie na siebie czekać
Moje kochane mamuśki, wiem ze w polandi Dzień matki jest dopiero przed Wami, ale taki dzień powinien dla każdej z Was trwać codziennie , czego Wam życze , dla tego moje drogie mamuśki;
http://www.glitter-graphics.com
A mianowicie dzisiaj w Irlandi jest obchodzony " Dzień Matki"
W piątek dostałam pierwsza w życiu Majeczki laurke i dwa kwiatuszki z papieru, zwyłam sie jak głupia.Ta moja djablica jest najwspanialszym dzieckiem na ziemi. Wiem że jej psoty kiedys miną i ze będzie wspaniałym dzieckiem. Kocham ją bardzo. Chłopcy też juz coś przygotowali, kazali cierpliwie na siebie czekać
Moje kochane mamuśki, wiem ze w polandi Dzień matki jest dopiero przed Wami, ale taki dzień powinien dla każdej z Was trwać codziennie , czego Wam życze , dla tego moje drogie mamuśki;
http://www.glitter-graphics.com
maran-atha
hehehe... miki to i ja mam też swój dzien matki dziś a wczoraj miałam urodziny starość mnie dopada...
mikimauro
Maranka wszystkiego najlepszego na tą starość ;-)
Miki no na pewno będzie Majeczka świetnym dzieckiem, zresztą już jest. A że psoci, taka już rola małej księżniczki ;-)
Dziewczyny i mam takie pytanko, jak zmienić coś w sygnaturce?
Miki no na pewno będzie Majeczka świetnym dzieckiem, zresztą już jest. A że psoci, taka już rola małej księżniczki ;-)
Dziewczyny i mam takie pytanko, jak zmienić coś w sygnaturce?
maltanka
miki oj tak taki dzień matki codziennie powinien trwać:-)
maran-atha jaka starość
mary 30 km to jeszcze nie tak daleko, nam się podobało, Hubertowi też. Myślę, że warto zobaczysz ile zabawy i ganiania Zosia będzie miała.
a ja dzisiaj odwiedziłam brata, mają małego dzidzia 2 tygodnie ma, słodziutkie takie maleństwo ajjj, ale daje im popalić w nocy, bratowa to ledwo na oczy patrzy.
maran-atha jaka starość
mary 30 km to jeszcze nie tak daleko, nam się podobało, Hubertowi też. Myślę, że warto zobaczysz ile zabawy i ganiania Zosia będzie miała.
a ja dzisiaj odwiedziłam brata, mają małego dzidzia 2 tygodnie ma, słodziutkie takie maleństwo ajjj, ale daje im popalić w nocy, bratowa to ledwo na oczy patrzy.
Ostatnia edycja:
Mnie nie zalezy bardzo na mozliwosci powrotu do firmy, bo i tak biore pod uwage to ze moge nie miec gdzie wracac wiec nie chcialabym sie nastawiac :-( Smutne ale prawdziwe realia Polskie... Moja ciocie tak zalatwili po wychowawczym ze zostala zwolniona A niby pracodawca ma obowiazek zapewnic posade o takim sammy wynagrodzeniu
no a jesli mowa o doswiadczeniu to ja w swoim zawodzie nie mam zadnego (tylko miesiac praktyk) wiec czeka mnie pewnie jeszcze staz a wiec wszytskie plany dzidziusiowe mi sie jeszcze dalej odsuwaja :-(
Z innej bajki to tyle ,ze rano mialam jazde z instruktorem i czeka mnie wiele poprawek , poniewaz przechwycilam juz wiele nawykow , ktore sa niedopuszczalne na egzaminie. tzw.starego kierowcy. Jestem przerazona.
Tak to jest jak sie samemu uczy jezdzic lub uczy Cie kierowca z 15 letnim doswiadczeniem.
!
Ja uczylam sie jezdzic z mezem oraz obserwujac jak jezdzi maz (ma prawko 5 lat) i moj tata (ma prawko 30 lat) no i poleglam na calej lini..... Za bardzo sie pzrezwyczailam do ich stylu jazdy ktorych nie moge wykorzysywac na drodze. A przez to ze musze ciagle myslec ktorych bledow nie moge popelnic tylko bardziej sie stresuje i w rezultacie juz 3 egzaminy na prawko mam oblane
Czuje sie z tym juz beznadziejnie bo mam wrazenie ze niegdy tego prawka nie zrobie. Musze znow dokupywac godziny jazdy a juz tyle kasy w to wszytsko wlozylam ze i glupio sie wycofac. Jednak na razie nie stac mnie na kontynuowanie...
reklama
maltanka
a wicie, że jak obleje się na placu to można jechać na miasto tylko pojeździć bo przecież za to się płaci. Mojego szwagra dziewczyna zdawała w W-wie (7 razy) i za każdym razem upominała się, że chce jechać na miasto i miała dodatkowe jazdy.