dzięki dziewczyny za kciukasy:-)
wiecie ja zawsze chciałam mieć dwoje dzieci z mała różnicą wieku( sama jestem jedynaczką:-() a teraz jak planuje drugie to sobie myślę że jak będzie chłopiec to ja chce jeszcze trzecie
Bo chce żeby Zoska miała siostryczke
Chyba przez to siedzenie w domu do głowy dostaje
Ja chcialam miec dwojke ale jak urodzil sie Maciek to mi sie juz trójka marzy
i chociaz jedna dziewczynka zeby byla
moja mala ksiezniczka
No ale musze cierpliwie czekac :-( Wpasc nie ma jak bo biore anty, a maz jest zdania ze powinnismy zaczekac az znajde lepiej platna prace by tym razem nie martwic sie o kase bedac na L4 i macierzynskim (w obecnej pracy dostawalam za to ok 500zl
) |Wiem ze ma racje, jednak w naszym przypadku na drugie dziecko pewnie bedziemy musieli czekaz az Maciek bedzie przedszkolakiem, albo co gorsza szkolniakiem podstawowkowym
O zgrozo!!
habcia dobrze ze wam się nic nie stało, no ale nie zazdroszczę sytuacji.
A o żłobku albo przedszkolu to też mi się nawet myśleć nie chce
.
nooo ja tez nawet nie chce myslec o przedszkolu
a zlobek to odpada w przedbiegach ;-);-);-)
habcia Rozumiem ze najadlas sie strachu. Jednak pamietaj ze wypadki sie zdarzaja, al autkiem trzeba jezdzic dalej, zeby sobie zycie ulatwic. Zreszta to nie byla twoja wina. To smutne ze nie mozna ufac innym kierowcom na drodze.
Ech....A my kilka miesiecy temu mielismy taka sytuacje ze auto na skrzyzowaniu zderzylo sie z innym i... jedno z nich pojechalo prosto na nas :-
-
baffled:
Wtedy szlam z tata i Mackiem przez przejscie dla pieszych i ledwo zeszlismy na chodnik i slyszymy buuummm i auto jadace prosto na nas
Juz mi zycie stanelo przed oczami, ale na szczescie kierowca wychamowal tuz przed nami... A metr braklo zeby nas trącił i jeszcze staruszke ktora stala obok nas
Od razu wyskoczyl z samochodu i pobiegl do drugiego poszkodowanego kierowcy -okazalo sie ze tamten sie zaklinowal w aucie bo mial calkiem bok auta (od kierowcy) wgnieciony. \czekali pol godziny na akcje ratunkowa az tamtego wyciagna...Koszmar!!!
Zreszta i u nas na skrzyzowaniu jest dosc niebezpiecznie i juz wielu przechodniow tu stracilo zycie :-
-
-(