reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

jeśli o mnie chodzi, to nie jestem zainteresowana spotkaniami z jednego powodu - nie znam ludzi i nie chce mi się. Wolałabym spotkanie z lutówkami :pPPP
Wciąż czekam na obronę Marty :-p;-):-) (bosz... ten czas się dłużyyyy - powodzenia słonko!) :-)No i wiosna się zbliża więc Krakowianki - CZEKAM NA TERMIN! )przyjadę z mężem! Ale jak tak czekam i czekam, to se myślę, że dwie godziny autostradą i jestem we Wrocku - aga i larkaa (???) jakieś zaproszenie na "kawcio"?! ;-):-p:-D
Z drugiej strony, jak AbEjKa mieszkała nad morzem widywałam się z nią częściej niż jak mieszka na Śląsku więc LAJFIK - kiedy wracasz do Polandii? :-p;-):-D

Kochana daj tylko znac kiedy :) Może uda Ci się 20.03?

reklama
cześć laski!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiosna idzie:):) co tam u was jak maluchy?? Bożesz jak ja tęsknię za lutówkami ale po prostu doba jest za krótka codziennie obiecuje sobie, że będę zaglądać bardziej regularnie i ... doopa czasem są dni, że nawet komputera nie włączę.
U nas dobrze, chłopaki rosną i broją, jeden lepszy od drugiego.
miłego dnia dla was i dla dzieciaczków. pomyślcie o nas czasami.
a co u Julianka???

oo, jak fajnie, że się odezwała:):) przekaż jej serdeczne pozdrowienia, jak będziesz pisać:) no, i czekamy do maja, by znów mogła z nami poplotkować...
teraz jeszcze Monikawrocław powinna sie odezwać:-(

:tak::tak::tak:
jezyk hej!! tez fjanie ze sie odezwalas ;-)

W koncu jakies oznaki zycia od mam lutowych ;-)

ja nie mam za wiele czasu na bb bo w pracy narobiło się pracy i nie mam za bardzo tu czasu a w domu zaczęłam remont i tam to juz zupełny brak czasu. Jak krzyś usypia ja razem z nim.

Podziwiam mamuśki z gromadką dzieci i siedzące na bb !!!!!! Jak Wy to robicie. Ja mam zaplanowany cvały dzień i nic wolnego nie mogę wykrzesać. A po drugie z krzyśkiem nie da się na necie posiedzieć bo się wydziera że chce do komputera ...

kraf Maciek tez mi do kompa podchodzi gdy cos na nim robie i uderza w klawiature, wiec popisac moge tylko jak maly spi. Mysle ze mamy z gromadka dzieci, ktore maja dzieci troszke starsze, maja o tyle latwiej ze takie dzieci potrafia wiecej zajac sie soba, niz niemowlak. Ja juz teraz nawet widze roznice, ze mam coraz wiecej czasu na odpoczynek a nie musze za kazdym razem za dzieckiem chodzic i go sprawdzac itp No ale wy macie jeszcze ten remont wiec wiadomo ze dzien calkiem zaplanowany ;)

Z drugiej strony, jak AbEjKa mieszkała nad morzem widywałam się z nią częściej niż jak mieszka na Śląsku więc LAJFIK - kiedy wracasz do Polandii? :-p;-):-D

Kochana!!! ja zjezdzam chyba w polowie sierpnia :-). Kurcze! mozesz wpadac chocby na drugi dzien:-):-):-)... bynajmniej pomozesz mi sie rozpakowac:-p;-). Ale tak na serio to zapraszam w me skromne progi, kiedy bedziesz miala ochote:-D. Jak wroce to na pewno bede myslec o spotkaniach:tak::-D;-)

Jezyk :-D Buziaczki dla chlopcow i usciski for you!

Ostatnia edycja:
reklama
ale macie fajnie ze spotkaniami, kurczę żadna nie mieszka blisko mnie:confused:

a ja chciałam dzisiaj zrobić makowce, tak mnie jakoś naleciało (Martussa te co na święta) i mi drożdże nie wyrosły:szok::baffled::wściekła/y: ależ jestem zła na nie.

Do góry