reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Agniesiu - prawiem siem posikałam po nóziach
nieeee... Wy nie chcecie tej statystyki....
nieeee... Wy nie chcecie tej statystyki....
mary105
Fanka BB :)
Martussa ja to się zastanawiałam cały czas z czego oni mają to łóżeczko, skoro takie wytrzymałe ;-) A tatuś nie ma co pomysłowy
Ja to samo myślałam Nasze łózko by chyba nie wytrzymało
Zuzia24
Fanka BB :)
laaaaaaaaaaaaa ja nie moge... az mnie brzuch rozbolal ze smiechu i lazy polecialy. slodkie te malenstwo no i tatus tez niezle pomysly ma
ee... myślicie, ze zaciążyły?
mam nadzieję tylko, że nic złego się nie dzieje...
Ja mysle ze nie zaciazyly ;-)
bo jak by sie to mnie zdarzylo to najpierw bym wam to napisala a pozniej bym sie zajela cala reszta "spraw na glowie"
Martussa ja to się zastanawiałam cały czas z czego oni mają to łóżeczko, skoro takie wytrzymałe ;-) A tatuś nie ma co pomysłowy
laaaaaaaaaaaaa ja nie moge... az mnie brzuch rozbolal ze smiechu i lazy polecialy. slodkie te malenstwo no i tatus tez niezle pomysly ma
ja też ja też
a mi się przypomniało ,bo popraedniej nocy Niko podobnie zasnął na M w naszym łóżku .Mi się przysnęło i po godz dopiero małego przeniosłam do jego łóżeczka ,a później M mi mówił ,że wcale nie mógł zasnąć ,a bał się poruszyć ,żeby mały czasami się nie obudził
reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
Ja mam odnosnik na stale w 'CZESTO ODWIEDZANE' i zero problemuTak tak, w krzakach A serio - dizajn okropnie mi się nie podoba, na stronie jest teraz taki burdel, że hej.
Nawet nie ma odnośnika do 'mamy lutowe 2009', jak się siedzi w jakiś topiku. Okropność!