reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
ardzesh ja jestem za:)) podaj tylko termin nie ma roblema :))nigdy ci nie proponowałam bo nie mam za bardzo gdzie was położyć spać a mi osobiście nie chciałoby się jechać na kilka godzin. Jeśli jesteś chętna to ja też :)).

Hejka,

nadrobiłam trochę co u lutówkach, ale w pracy mam teraz mały sajgonik i wpadam na BB czytam a jak mam coś napisać to już gorzej...

w skrócie napiszę: Karol po roku spania z mamusią śpi sam, jestem z niego dumna, bo od pierwszej nocki śpi sam. Czasem zdarza się, że nad ranem tak ok. 5 muszę wziąć go do siebie, bo musi był przytulanko i śpimy dalej. No ale to i tak jest ok. Najśmieszniejsze jest to, że jak się położę do łóżka to w takiej pozycji śpię, nawet nie drgnę... mimo, że całe łóżko tylko moje:-D:-D:-D tak się przyzwyczaiłam, że obok dziecko śpi. Śpi w kojcu, dokupiliśmy mu materac. Łóżeczko to wróg nr jeden.
Pisałam wam już, że w wakacje rozpoczynamy staranka o drugie maleństwo, a tu mi mąż zrobił niespodziankę i powiedział, że już zaczynamy:szok:, więc tabletki odstawione, folik już łykam. Chcę tylko poczekać aby znów w zimę nie rodzić, ale pewnie nie wytrzymamy. Tak więc dziewczyny od następnego m-ca trzymajcie kciuki.
Sama jestem w szoku, bo trochę mojego męża przekonywałam a tu teraz on przyspiesza.:-D

Martussa gratulacje, teraz czekamy tylko na twoją obronę.
Agniesia, za was też trzymam kciuki, moze spotkamy się nie długo na innym wątku...

A ja to chętnie spotkałabym sie ze wszystkimi lutówkami :-)
Aga te spotkania fajnie się zapowiadają i ja bym chętnie na nie pochodziła, ale jednak za daleko mi jeździć :-(
Zapmarta no proszę, rzeczywiście przyspieszenie ostre :-) Kciuki zaciśnięte. Ja też już chciałabym rodzić na wiosnę, dlatego do kliniki jedziemy w maju, program rozpocznie się w lipcu, więc poród by wypadał w kwietniu - i to mi pasuje ;-)

Ostatnia edycja:
ja planuje jakos w marcu/kwietniu wybrac sie do wrocka, do kuzynek mężola, wiec jak juz bede bliżej znała termin to może udałoby sie spotkać jakby wrocek miał ochote :-D jeszcze jakby udało sie zgrac z przyjazdem ardesh to juz w ogole bylaby bajka :-D w sumie mam jakies 2h jazdy do wrocławia, tylko ciezko jest znaleźć czas :wściekła/y:

zapmarta AgniesiaP kciuki zaciśnięte Mam nadzieję że uda wam się tak jak planujecie:tak::tak: :-):-):-)
My też niedługo zaczynamy :tak::tak: w maju już

maltanka ciekawe co z tymi drożdżami:baffled: Mnie dzisiaj naszło też na słodkie i robiłam drożdówki z marmoladą:-) Słodkie drożdżówki z dżemem
wyszło mi 12 :-) 4 zaniosłam na dół drugie 4 juz do kawki zjadłam:zawstydzona/y: zostały 4 dla męża a ja jeszcze bym zjadła:zawstydzona/y::happy2:

mary łakomczuchu ty;-) byś się podzieliła;-)

zapmarta Agniesia mary jak fajnie:-) powodzenia życzę:-) w końcu jakieś dzieciaczki będą;-)

reklama
no to będę trzymać kciuki za starające się mamuśki :))) podziwiam!

labudka - byłby czad :)) Ale mam nadzieję, że będziesz jechać w kwietniu nie w marcu :) a przyczynę opisuję na naszych maleństwach :sorry2:

Do góry