reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Dostałam sms-ka od Ewelinki.:-)
U Ewelinki wszystko ok.:tak: Blanka rośnie i broi.:-) Ewelinka nie ma internetu i szybko mieć nie będzie. Kupują mieszkanko i tam dopiero założą.:tak: Do maja powinni uwinąć się z przeprowadzką.
Przyznała się , że podczytuje nas jak gdzieś Internet dorwie. Od grudnia jest bez dostępu do sieci. Zerwali umowę ze starym operatorem , bo zrobił ich na szaro. Oczywiście bardzo tęskni za nami. :tak:Serdecznie nas pozdrawia :tak:i pyta o zdrówko naszego księciunia Julianka:tak::-).

oo, jak fajnie, że się odezwała:):) przekaż jej serdeczne pozdrowienia, jak będziesz pisać:) no, i czekamy do maja, by znów mogła z nami poplotkować...
teraz jeszcze Monikawrocław powinna sie odezwać:-(

larkaa maruda z ciebie :p ale tez mnie wkurza, że nie ma takiego rozwijanego okienka na dole jak wcześniej...

a tatuś pomysłowy - nie ma co :-) Zuzia dziś na cały dzień została z tata i nie wiem co się działo, ale łóżeczko całe...

Nie ma chętnych na spotkanie, a że jestem modem to informuje nadal co w kwestii spotkań, może ktoś się zdecyduje:))

Coś o spotkaniu:

firma J&J wraz z BB organizują te spotkania. J&J wynajmie lokal na nasze spotkanie (najprawdopodobniej będą to szkoły rodzenia)

Na spotkaniach będziemy uczyć się wielu rzeczy. Na pierwszym spotkaniu dowiemy się coś na temat masażu niemowląt i starszych dzieci.

Prelekcje, zakładamy, będą zamykały się w 15-30 minutach. Mogą trwać dłużej jeśli temat wam podpasuje i bedziecie miały do prowadzącej osoby pytania.
Na spotkaniu będzie czas na swobodne babskie ploteczki a szacujemy ,że spotkania -szczególnie te z młodszymi dziećmi - trwają przeciętnie 2-3h.

Przewidujemy także warsztaty np "chustowiązanie" , "joga - także z dziećmi" , może cos bardziej artystycznego jak "decoupage".
Tego typu warsztaty będą dłuższe około 1-2h. Bedziemy się starali również zapewnić kogoś do opieki , szczególnie podczas spotkań angażujacych bardziej mamy niż maluszki.

Z opisu wydaje mi się, że spotkania będą fajne, ale tak naprawdę dowiemy się po pierwszym co i jak będzie.

jeśli o mnie chodzi, to nie jestem zainteresowana spotkaniami z jednego powodu - nie znam ludzi i nie chce mi się. Wolałabym spotkanie z lutówkami :pPPP
Wciąż czekam na obronę Marty :-p;-):-) (bosz... ten czas się dłużyyyy - powodzenia słonko!) :-)No i wiosna się zbliża więc Krakowianki - CZEKAM NA TERMIN! )przyjadę z mężem! Ale jak tak czekam i czekam, to se myślę, że dwie godziny autostradą i jestem we Wrocku - aga i larkaa (???) jakieś zaproszenie na "kawcio"?! ;-):-p:-D
Z drugiej strony, jak AbEjKa mieszkała nad morzem widywałam się z nią częściej niż jak mieszka na Śląsku więc LAJFIK - kiedy wracasz do Polandii? :-p;-):-D

reklama
Dostałam sms-ka od Ewelinki.:-)
U Ewelinki wszystko ok.:tak: Blanka rośnie i broi.:-) Ewelinka nie ma internetu i szybko mieć nie będzie. Kupują mieszkanko i tam dopiero założą.:tak: Do maja powinni uwinąć się z przeprowadzką.
Przyznała się , że podczytuje nas jak gdzieś Internet dorwie. Od grudnia jest bez dostępu do sieci. Zerwali umowę ze starym operatorem , bo zrobił ich na szaro. Oczywiście bardzo tęskni za nami. :tak:Serdecznie nas pozdrawia :tak:i pyta o zdrówko naszego księciunia Julianka:tak::-).

Justa przekaż gorące pozdrowienia Ewelince od nas :-)

oo, jak fajnie, że się odezwała:):) przekaż jej serdeczne pozdrowienia, jak będziesz pisać:) no, i czekamy do maja, by znów mogła z nami poplotkować...
teraz jeszcze Monikawrocław powinna sie odezwać:-(
Ewelinka i MonikaWrocław- tęsknimy kobitki:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)

dobry wieczór mamuśki :-):-):-)

Do góry