reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
maltanka ciekawe co z tymi drożdżami:baffled: Mnie dzisiaj naszło też na słodkie i robiłam drożdówki z marmoladą:-) Słodkie drożdżówki z dżemem
wyszło mi 12 :-) 4 zaniosłam na dół drugie 4 juz do kawki zjadłam:zawstydzona/y: zostały 4 dla męża a ja jeszcze bym zjadła:zawstydzona/y::happy2:

zrobiłam drugie, nie darowałam, wyszły:-) chyba mleko za gorace wcześniej było:baffled: Smacznie wygladają te drożdżóweczki i pewnie tak smakują jak 4 wcięłaś do kawki :-) niedługo się skuszę.

mary, zapmarta, Agniesia ksiukasy zaciśnięte:-)

zapmart,agniesia,mary powodzenia mamuski:tak::tak::tak:
Czterolistna-koniczynka-o116_1.jpg

A to na szczescie;-)

Powodzenie kochane na pewno szybciutko sie uwiniecie ;-), i beda malenstwa na lutowkach bo te nasze brzdace juz Juniorki :-p

Co do spotkanie , mi sie chyba niestety nie uda dojechac najblizej mialabym chyba do Wroclawia ale kusi bardzo by sie z Wami spotkac :tak:

Dziękuję bardzo za kciuki ;-)
Martussa u nas to aż tak namiętnie nie będzie - ja uśpiona na fotelu ginekologicznym i lekarz pobierający komórki, m trochę przyjemniej - w pokoiku N z filmikiem przyrodniczym ;-) No i 2 tygodnie, 5 dni gdy komóreczka z plemniczkiem randkują na szkiełku i do 12tc wstrzemięźliwość :-( Ale przed i po tym okresie to sobie pofiglujemy :-D No i poza tym są różne inne formy miłości ;-)

reklama
Do góry