reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Hooba - wiosna i czas na zmiany:):) Ładnie:tak::tak:
Babeczki 23 marca o 10 rano się będę bronić czym popadnie:-D w czwartek mam zawieźć pracę do dziekanatu, ale przedtem jakieś niewielkie poprawki:) rany no i bedzie po studiach... dziewięć lat... nie no, za długo:):)
WOOOOOOOOOOOOOOOW!!!! WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!! Nareszcie będziesz miała problem z głowy i jaka ulga!

Martussa super!!!! Wielki gratulacje i kciuki zaciśnięte. Ale jeszcze jeden ważny egzamin Cię czeka - nasza opinia ;-) Ja już się nie mogę doczekać kiedy nam przedstawisz swoją prace :-D

A co o larki to mam swoją teorię - dziewczyna zaciążyłą i nie ma czasu dla nas :-D

dziewczyny napisałam posta i mi sie skasopwał wrr...
jeszcze raz. martussa zatraz się obronisz i będziesz pani mgr opłacało się czas poświęcać, super!!!!
ja zgadzam się z teorią agniesi może dziewczyny się nie udzielają bo "brzuszkowe" sprawy się u nich pojawiły, ja sama zaganiana więc więcej czytam niż [piszę ale pamiętam o BB, sama muszę do końca kwioetnia pracę napisać i w czerwcu obrona. temat pracy "prawa i wolności obywatelskie w III RP"
jeżeli któraś z was ma jakieś materiały na ten temat to bardzo proszę na priv, będę wdzięczna. Ja jak sie obrobnię to dopiero lic. będę więc martussa tym bardziej szacun for you:)

ee... myślicie, ze zaciążyły?:szok::-D
mam nadzieję tylko, że nic złego się nie dzieje...

za gratki dziękuję, Elunia, no kurcze- nie pomogę, nie ten temat, ale jak coś mi wpadnie do głowy, to się podzielę.

wyniki niebawem przedstawię, zapewne nie interesują Was wyliczenia statystyczne - statystyka rang Wilcoxona, chi - kwadrat etc... :-p jak tylko jakoś opracuję tak łatwo i przyjemnie to Wam wu wrzucę do poczytania - no powiem Wam, ze zaskakującym było dla mnie to jak wyszły te badania...:confused:

reklama
Do góry