reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

no, kolory lepsze:):) Milej się patrzy i czyta:)

dostałam dziś maila od promotorki:
Pani Marto,

przeczytałam prace. Potrzebne będą drobne poprawki, ale ogólnie całkiem dobrze. Proszę przyjść jutro 10.00-12.00 albo we wtorek na dyżur.

traaaaa laaaaa laaa... znaczy że : BĘDĘ TYM MAGISTREM I BASTA!!:rofl::elvis: popijam karmelową wódeczkę bo odetchnęłam z ulgą po tygodniu czekania. będą poprawki ale też będzie obrona:):)

No to super Martussa,
zresztą Ty jesteś sprytna bessstttyyja, wiadomo było że sie uda:tak::tak::tak::tak:;-);-);-):-):-):-):-)

reklama
no, kolory lepsze:):) Milej się patrzy i czyta:)

dostałam dziś maila od promotorki:
Pani Marto,

przeczytałam prace. Potrzebne będą drobne poprawki, ale ogólnie całkiem dobrze. Proszę przyjść jutro 10.00-12.00 albo we wtorek na dyżur.

traaaaa laaaaa laaa... znaczy że : BĘDĘ TYM MAGISTREM I BASTA!!:rofl::elvis: popijam karmelową wódeczkę bo odetchnęłam z ulgą po tygodniu czekania. będą poprawki ale też będzie obrona:):)

NO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szybko się z tym uwinęłaś. super!

Martussa to teraz już z górki:happy2: ja tam też wiedziałam, że ci się uda:tak:

a ja dzisiaj bez telefonu. Matik dorwał się do niego i zablokował mi kartę:baffled: wpisał mi jakieś piny, a że puk mi gdzieś zaginął przez przeprowadzki to zostałam odcięta od świata:-p:-p dobrze, ża was tu mam:tak::-)

a mnie się te poprzednie kolorki bardziej podobały:sorry2: lajfiku nie ma jeszcze tej opcji, że można sobie schemat kolorów wybrać??:sorry2::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hooba - wiosna i czas na zmiany:):) Ładnie:tak::tak:
Babeczki 23 marca o 10 rano się będę bronić czym popadnie:-D w czwartek mam zawieźć pracę do dziekanatu, ale przedtem jakieś niewielkie poprawki:) rany no i bedzie po studiach... dziewięć lat... nie no, za długo:):)

Do góry