reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
witaj na forum mamusia_olusia :-):-)
Moja koleżanka rodziła w Holandii :tak: męczyła się bardzo cały dzień bo ona drobna bardzo a syn 4 kg miał skończyło się na użyciu vacum:szok: Ponoć często tam tak kończą się porody

habcia, to że mi się nie chce to nie znaczy, że nic nie robię ;-) Bo jak tu przy dziecku nic nie robić:wściekła/y:
Byłyśmy na śnieżnych szaleństwach :tak: za chwilę fotki :-)

nie da sie nic nie robic :no:

Popisac mozna jak dziecko spi :-D bo jak nie spi to uderza w klawiature :dry:

Ja dzis przygotowuje kurczaka na przyjecie urodzinowe macka. zamroze go i bede miala chociaz to z glowy ;-)

nimfii szybko zaczynasz :szok: Ja imprezę mam za tydzień i nic jeszcze nie zaczęłam. Ale ja robię tylko obiad czyli jakieś kurczę pieczone i schaboszczaki ewentualnie mielone oraz tort i ciasto.

Popisac mozna jak dziecko spi :-D bo jak nie spi to uderza w klawiature :dry:

Ja dzis przygotowuje kurczaka na przyjecie urodzinowe macka. zamroze go i bede miala chociaz to z glowy ;-)

nimfii ja też włączam komputer w dzień jak mały śpi, a wieczorem jak już śpi. Kiedyś pisałam posta takiego długiego i prawie skończyłam, a młody mi wszedł pod biurko i odłączył listwę. Od tej pory nie ma komputera jak jestem z nim sama.;-)

rzeczywiście szybko zaczynasz z przygotowaniami. Mi został tydzień, a jestem w ogóle nie zorganizowana co do tych urodzin. Wiem tylko, że zamówię torta, bo będziemy mieli gości w sobotę i niedzielę, co do reszty to pomysłów brak.

Ja mam dwie pierwsze imprezy 6 i 7 lutego a kolejna 14 lutego wiec jak juz wspominalam niektore rzeczy przygotuje wczesniej, zamroze i bede odgrzewac. :tak: Dzis robie kurczaczki bo to dosc czasochlonne, a na sam koniec zostawiam to co zajmie najmniej czasu. Przy Macku musialam nauczyc sie dobrej organizacji ;-) Wczoraj robilam hurtowo kotlety mielone i zamrozilam, bo mialam czas wieczorem, no i dzieki temu mam kilka obiadow z glowy :tak:

agniesia ja zdecydowalam sie zrobic ciasta i kolacje dla rodziny.Uznalam ze tak bardziej mi sie oplaca niz zapraszac ich na obiad, bo oni potrafia zjesc tyle ze bym zbankrutowala i sie wykonczyla np obierajac ze dwa gary ziemniakow :-D
A tak to kupie polprodukty, polacze w calosc i minimum czasu spedze na przygotowaniach :tak:Wiecej czasu spedze pewnie w sklepie

reklama
Hejka dziewczyny!!
Dawno tu nie zaglądałam, bo nie mam tak czasu.Za tydzień w piątek urodzinki i Miłoszka. a w sobotę chrzciny więc trochę roboty będzie.
Ogólnie dostałam papiery rozwodowe , cały tydzień siedzimy nad nimi i piszemy odpowiedz do sądu. Jutro wysyłam i czekam czy przyznają sprawę w Elblągu, a jak nie to w Łodzi odbędzie się rozprawa.

Do góry