reklama
paulusia2209
Fanka BB :)
mamusia olusia Witamy i zapraszamy do pisania
mamusia olusia Witamy i zapraszamy do pisania
habcia, to że mi się nie chce to nie znaczy, że nic nie robię ;-) Bo jak tu przy dziecku nic nie robić
Byłyśmy na śnieżnych szaleństwach za chwilę fotki :-)
nie da sie nic nie robic
Popisac mozna jak dziecko spi bo jak nie spi to uderza w klawiature
Ja dzis przygotowuje kurczaka na przyjecie urodzinowe macka. zamroze go i bede miala chociaz to z glowy ;-)
maltanka
Popisac mozna jak dziecko spi bo jak nie spi to uderza w klawiature
Ja dzis przygotowuje kurczaka na przyjecie urodzinowe macka. zamroze go i bede miala chociaz to z glowy ;-)
nimfii ja też włączam komputer w dzień jak mały śpi, a wieczorem jak już śpi. Kiedyś pisałam posta takiego długiego i prawie skończyłam, a młody mi wszedł pod biurko i odłączył listwę. Od tej pory nie ma komputera jak jestem z nim sama.;-)
rzeczywiście szybko zaczynasz z przygotowaniami. Mi został tydzień, a jestem w ogóle nie zorganizowana co do tych urodzin. Wiem tylko, że zamówię torta, bo będziemy mieli gości w sobotę i niedzielę, co do reszty to pomysłów brak.
Ja mam dwie pierwsze imprezy 6 i 7 lutego a kolejna 14 lutego wiec jak juz wspominalam niektore rzeczy przygotuje wczesniej, zamroze i bede odgrzewac. Dzis robie kurczaczki bo to dosc czasochlonne, a na sam koniec zostawiam to co zajmie najmniej czasu. Przy Macku musialam nauczyc sie dobrej organizacji ;-) Wczoraj robilam hurtowo kotlety mielone i zamrozilam, bo mialam czas wieczorem, no i dzieki temu mam kilka obiadow z glowy
agniesia ja zdecydowalam sie zrobic ciasta i kolacje dla rodziny.Uznalam ze tak bardziej mi sie oplaca niz zapraszac ich na obiad, bo oni potrafia zjesc tyle ze bym zbankrutowala i sie wykonczyla np obierajac ze dwa gary ziemniakow
A tak to kupie polprodukty, polacze w calosc i minimum czasu spedze na przygotowaniach Wiecej czasu spedze pewnie w sklepie
agniesia ja zdecydowalam sie zrobic ciasta i kolacje dla rodziny.Uznalam ze tak bardziej mi sie oplaca niz zapraszac ich na obiad, bo oni potrafia zjesc tyle ze bym zbankrutowala i sie wykonczyla np obierajac ze dwa gary ziemniakow
A tak to kupie polprodukty, polacze w calosc i minimum czasu spedze na przygotowaniach Wiecej czasu spedze pewnie w sklepie
martha1
oj dziewczyny widze ze szalejecie;-)
ja jakos jeszcze nic nie planuje, no poza tortem;-), a zreszta u mnie nie bedzie to taka wielka impreza, jedynie najblizsi
ja jakos jeszcze nic nie planuje, no poza tortem;-), a zreszta u mnie nie bedzie to taka wielka impreza, jedynie najblizsi
reklama
agi0506
Hejka dziewczyny!!
Dawno tu nie zaglądałam, bo nie mam tak czasu.Za tydzień w piątek urodzinki i Miłoszka. a w sobotę chrzciny więc trochę roboty będzie.
Ogólnie dostałam papiery rozwodowe , cały tydzień siedzimy nad nimi i piszemy odpowiedz do sądu. Jutro wysyłam i czekam czy przyznają sprawę w Elblągu, a jak nie to w Łodzi odbędzie się rozprawa.
Dawno tu nie zaglądałam, bo nie mam tak czasu.Za tydzień w piątek urodzinki i Miłoszka. a w sobotę chrzciny więc trochę roboty będzie.
Ogólnie dostałam papiery rozwodowe , cały tydzień siedzimy nad nimi i piszemy odpowiedz do sądu. Jutro wysyłam i czekam czy przyznają sprawę w Elblągu, a jak nie to w Łodzi odbędzie się rozprawa.