reklama
U nas imprezę urodzinową przsuwamy na za 2 tygodnie. Nie mam czasu, ani ochoty teraz robić coś, jak w przyszły czwartek mam obronę. A potem jedziemy do mojej rodziny, zrobić niespodziankę nie wiedza, że napisałam pracę i się bronie
mikimauro
Fanka BB :)
Kciukasy zaciśnięte!!!!:-):-):-):-)04.02. się bronię Trzymajcie kciuki, bo ja już cała zestresowana chodzę.
Z przerażeniem i z iskierką w oku podczytywałam Was [ bo pisać nie mogłam:-(]Jak planujecie wielkie urodziny brzdąców, Każde urodziny czy to Gabinki, Zosi, czy Bartka lub Maksa od razu przypomniały mi jak równo rok temu z dumą chwaliłyście się że macie już swoje kochane szkrabki przy boku, minoł rok, wspaniały rok.Teraz cieszymy się Waszym szczęściem i składamy lutowym dzieciaczkom życzenia urodzinowe, to wspaniałe chwile...
Ale się wzruszyłam;-):-):-):-):-):-)
maran-atha
witaj miki fajnie Cię czytać :*
paulusia2209
Miki cieszę się bardzo że już jesteś:-) i fakt pięknie to ujęłaś aż mi się łezka w oku zakręciła
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Miki- siem stenskniłam
Agi- no to sił życzę.
Ja jak po wiatr wpadam, ankiety się analizują, kolega pomoże ze statystyką, dopieszczę w ciagu dwóch tyg pracę i wyślę promotorce do przeczytania- to się babeczka zdziwi, że mi sie udało
Habciu- o której mam trzymać kciuki w czwartek?
Paaa.. leecę na jakieś zakupyy..
Agi- no to sił życzę.
Ja jak po wiatr wpadam, ankiety się analizują, kolega pomoże ze statystyką, dopieszczę w ciagu dwóch tyg pracę i wyślę promotorce do przeczytania- to się babeczka zdziwi, że mi sie udało
reklama
Miki- siem stenskniłam
Agi- no to sił życzę.
od 9 zaczynają się obrony. Jest ns 6 osób. Niewiem która bedę. Ale mam stracha masakrycznego!!!! Dzis wysłałam męza z Maksiem do teściowej i wracają dopiero jutro wieczorem, więc idę korzystać z ciszy
Martuska trzymam kciuki za Ciebie Pisz jak najszybciej i czekam na termin obrony