reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

aga KONIECZNIE musisz założyć taki topik, bo 1,5 miesięcznego spamu nie zniosę :D
jak zwykle mistrz ciętej riposty :-D
aga pomysł jak najbardziej trafiony :-)

postrzałka :-D:-D:-D:-D:-D
no cóż. Ty jesteś postrzelona, to i chłop żeby do Ciebie pasował - musi być postrzelony!!! [/URL]
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sorry ale ardzesh ujęła to najlepiej jak się dało, my tu wam o odmrażaczach, a ci własnego auta otworzyć normalnie nie potrafią...

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sorry ale ardzesh ujęła to najlepiej jak się dało, my tu wam o odmrażaczach, a ci własnego auta otworzyć normalnie nie potrafią...

:-D:-D:-D:-D:-D już się dowiedziałam więcej, pilot od centralnego i otwiera drzwi, ale nie otworzył a M nawet nie sprawdził tylko uznał że przymarzło i pojechał taxi, a to zdaje sie pilot nie zadziałał i w ogóle tych drzwi nie otworzył tylko z klucza trzeba było :-D:-D:-D:-D:-D:-D normalnie jestem pełna podziwu dla swojego męża :tak::sorry2:dobrze że chociaż teraz jak poszedł to sprawdził wszystkie możliwości bo nie wiem ile by to auto stało. No cóż jak się człowiek przesiada z uno co jak drzwiami nie pier......niesz to się nie zamknął to głupieje, jak widać ;-):-D:-D:-D
a czy mój M postrzelony to nie wiem, ale gapa na pewno :-)

samochód dalej zamknięty, ale znalazłam plus, nikt go nie ukradnie :-) co do życzeniowego wątku to też na tak jestem :-) bo się można zagubić w tych życzeniach

dziewczęta moje kochane, dostałam pozwolenie od męża żeby Wam to napisać :-)
Poszedł teraz sprawdzić jeszcze raz samochód czy da się otworzyć, wziął ze sobą psikadło przygotował się elegancko i co i siedzi w samochodzie już, ale jak się tam dostał?? .... Otworzył drzwi.... kluczykiem:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
Wcześniej otwierał pilotem i tyle a pilot to zdaje się autoalarm,tak:confused::confused::szok::szok:
Ja chyba nawet tego nie skomentuje:sorry2: Bosze

postrzałko ,a mój M mówi ,że tylko ja taka jestem nierozgarnięta co do samochodów ,a tu proszę i faceci tacy mogą być hi hi

he he, pamiętacie, Jak Habcia zniknęła niespodziewanie rok temu?? myślałyśmy, ze się na nas pogniewała:-D:-D:-D ucałuj Maksa, Habciu!!!!!

oj pamiętam pamiętam Maksiu 100 lat

he he, pamiętacie, Jak Habcia zniknęła niespodziewanie rok temu?? myślałyśmy, ze się na nas pogniewała:-D:-D:-D ucałuj Maksa, Habciu!!!!!

:tak::tak::tak: a potem ten opis cesarki mrożący krew w żyłach :-D Jak sobie o tym przypomnialam lezac w tamtym szpitalu na porodowce to mialam ochote uciekac :-) Bo przy moim porodzie tez olali środki przeciwbolowe i czułam ze wcale mnie tam lepiej nie potraktuja :dry:

reklama
Hej babeczki!
Wróciłam ;) tzn już w niedzielę...Martussa lot spoko, uszy tylko do Irl dały znak ale z powrotem ok...widoki świetne! Lajfik..nie zapraszałaś a ja się nie wpraszam :-p:-p
Ciągle zapomninam podziękować za miłe komentarze na nk - dziekować :tak::tak:

Kuba w domu drugi dzień bo awaria wody w przedszkolu no i same wiecie...
pozdrowionka

Do góry