reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

...Aaa.. Tęskniłyście ;-), jednak mnie kochacie;-);-);-):-D
No ja już w domku od czwartku.
Nie nadrobie, ale bede " znowu" często i gęsto pisać;-):-p:-)
do miłego klikania mamuśki:-)

Martussa i habcia- kciukasy zaciśnięte cały czas:tak::tak::tak::tak:

reklama
Habciu kciuki zacisniete!! to do 11 sie wyrobicie :)
Martu ze Ciebie bede trzymac pozniej :tak::tak:
Miki alez Ty to napisalas! ja chce znowu byc w ciazy :tak::tak::tak:

dzisiaj zadzwoniła żona chrzestnego Nikiego , że bardzo im przykro ale na roczek nie będą mogli przyjechać . Oni mieszkają koło Raciborza i po pierwsze bardzo zasypane drogi ,a po drugie znalazła sobie pracę no i nie dostanie urlopu .Dla nas to i nawet lepiej ,bo zaproszę tylko najbliższą rodzinkę na kawkę i na torcika i jakieś ciacho jeszcze zrobię i roczek odpękamy tanim kosztem;-):-p:happy2:

Jolek- ty cholero;):-D odpękamy :-p
wpadłam na moment, by Habciową obronę wiedzieć, kiedy trzymac:-)
wklepałam ankiety w excela, mam- uwaga 134 sztuki- sztuki kobiet- zdatne do analizy:-D:-D ankiet dostałam ponad 200, ale ze 30 nie zostało dokończonych, odrzuciłam też takie, gdzie nie było odpowiedzi na wszystkie pytania typ: wiek dzieci czy planują, kiedy planują etc i mam i tak potężną grupę osób- wielkie ukłony w Waszą stronę!!:tak::tak::tak::tak:kolega pomoże mi ze statystyką, dopieszczam teorię, wysnuwam wnioski i wysyłam do akceptacji.

u nas roczki w parafii sa 21 lutego, więc przyspieszymy ciut imprezkę;-) choć gdyby tak wziąć pod uwagę termin porodu- to tak prawie w sam raz:)

dobra, muszę jeszcze sprawozdania dla Sądu napisać i jutro zawieźć... cholerka, brakuje mi Was :)

Bajuuu...

yawla- no to czekam na nowy suwaczek oznajmiający o fasolce:-):tak:;-);-):-D

A tak a propo...
Przez ten cały rok zadna z Was nie zafasolkowała się. No moje drogie mamuśki a może tak z nowym rokiem- nowy bobo ...:-p;-):-):-):-)

tak sie wlasnie zastanawialam ostatnio.... że moze ktras z tych mam lutowych co nagle zniknela z forum zaciążyła :dry::sorry2::cool2:
Znikniecie coponiektorych jest mocno podejrzane :-D

tak sie wlasnie zastanawialam ostatnio.... że moze ktras z tych mam lutowych co nagle zniknela z forum zaciążyła :dry::sorry2::cool2:
Znikniecie co poniektórych jest mocno podejrzane :-D

:-D:-D:-D

ja też zniknę :-D ale dlatego że mój mąż ma urlop do 19 lutego:szok:
teraz ma ojcowski potem zaległy za 2009 nie wiem jak wytrzymam z nim tak długi w domu:szok::-p:-)
kurcze jakoś wole jak chodzi do pracy:cool2:

reklama
A moj mąż nie bierze ojcowskiego bo mu szef teraz nie da :-:)-:)-(Maja najtrudniejszy okres w pracy w lutym a szkoda bo by mi sie przydal bo mamy co weekend jakis gosci w zwiazku z przyjeciem urodzinowym Macka :shocked2::sorry2:

Do góry