reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Matko kochana no już myślałam że się tu nie dostane, od wczoraj usiłuję wejść i mi siada internet. Tfu tfu teraz działa.
jolek niech Twój M nie będzie taki mądry ;-) każdemu się może zdarzyć i jak widać nie tylko kobitkom :-) Poczekaj aż Ja będę miała kiedyś prawko to dopiero będzie gapa samochodowa :-D:-D:-D

reklama
witamy i pytamy o przyjęcie do grona mam lutowych dzieci :-)
Nasz Aleksander urodził się 4 lutego

015044970.png

Aluś 04.02.2009 godz.21.21,3885 g,54 cm

maltanka dzieki :)

trochę o nas mieszkamy w holandii, tutaj też urodził się Oluś w 42 tyg ciąży poród wywolywany przez 2 dni :baffled:, mój mąż pracuje, ja zajmuje się małym.
Strasznie dużo czytania w wątku, wieczorem trochę was podczytam,żebym miała choć niewielkie pojęcie co u was.
W piątek wybieramy się do polski na tydzien bo tam będziemy świętować roczek Olusia :-)
lęcę bo mały wstał z drzemki, zjemy obiadek i pojdziemy na spacerek :)

p.s suwaczki można na stałe gdzieś wpisac czy trzeba w wiadomosci?

015044970.png

PROSIMY O GŁOSIKI BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

mamusia_olusia witamy Cię serdecznie :) Tak, suwaczki można zamieścić na stałe i na pewno któraś z dziewczyn Ci to wytłumaczy, ja akurat nie jestem najlepszym przykładem, bo suwaczek miałam tylko raz i na niedługi czas, ale większość lutowych mam, jak widać orientuje się świetnie w temacie.

reklama
habcia, to że mi się nie chce to nie znaczy, że nic nie robię ;-) Bo jak tu przy dziecku nic nie robić:wściekła/y:
Byłyśmy na śnieżnych szaleństwach :tak: za chwilę fotki :-)

Do góry