reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Ja również składam życzenia urodzinowe dla Gabi - 100 lat:-)

Z moją nogą już jest lepiej, jakoś tam sobie kuśtykam, najgorzej jest jak mi Piotruś ucieka i muszę za nim gonić.

Tyle piszecie o filmach a ja jestem do tyłu bo się wciągnęłam w seriale i filmy poszły w odstawkę.

reklama
Gabrysiu i tu przesyłam Ci w swoim i Werci imieniu najgorętsze życzenia urodzinowe. Żyj nam 100 lat :-D
Rzeczywiście ten czas leci niesamowicie. Dla mnie wrażenia z porodu i tego co działo się parę dni po nim są wciąż żywe i trudno uwierzyć, że to już rok minął.

A teraz kolejna impreza 22.01 :-D:-D:-D

birthday_908-12.gif

G A B R Y S I U
z okazji 1. urodzin
życzymy Ci
samych pogodnych i szczęśliwych dni,
uśmiechu od ucha do ucha,
postępów w nauce bycia coraz "większą" dziewczynką
i bajecznych przygód z bratem:-)

GABI NAJ!!! :tak::-):tak::-)

Laski, mam pytania.
1. Czy któraś z Was ma internet z UPC (kablówki)
2. Czy któraś z Was ma ogrzewanie podłogowe w łazience?

Z internetem chodzi mi o to, że kończy nam się umowa z TP a wkurza mnie, że korzystając z netu muszę też płacić za telefon, kórego nie mam w domu :-p Szukam alternatywy :) ale muszę wiedzieć jaka jest jakość z UPC.

A z ogrzewaniem - to chcę wiedzieć, czy nagrzewa się cała łazienka, czy tylko podłoga jest ciepła. Teraz mam grzejnik łazienkowy, który co najwyżej może być suszarką na ręczniki :confused: a pizga mi w łazience na maxa. Może przez to ciągle jesteśmy z Milą przeziębione!

Ardzesku ja właśnie dziś wzięłam internet z Play i jestem zadowolona. Przynajmniej żadnych kabli :)

A ogrzewanie podłogowe miałam jak mieszkaliśmy u teściow jeszcze. Tam było i w kuchni i łazience. Nagrzewa się cała łazienka. U nas przynajmniej tak było. To był jedyny plus tego mieszkania :)

Idzie misio, idzie konik, malpka, piesek no i slonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi zyczeniami.
Bo to dzien radosny wielce - masz juz jeden roczek wiecej!
Sto lat Gabinko!

My juz powoli wracamy do zdrowia,ale mlodemu w zolwim tempie przebija sie kolejny zabek Jest mega marudny i czesto budzi sie w nocy No ale coz jestesmy juz blizej niz dalej:-)bo troche perelek swieci juz u Gracjanka w buzi;-)

ardzesh nie mam jednego ani drugiego,wiec nie pomoge

Sto lat dla Gabrielki!!!!!!!!!!! Rośnij duuuuuza, zdrowa i mądra!!!!!:*:*:*:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
ardzesh my w łazience mamy normalny grzejnik, ale łazienka mała i grzejnik cały czas zakręcony, a i tak to najcieplejsze miejsce w mieszkaniu. Natomiast jeśli chodzi o internet, to mamy właśnie z kablówki (vectra) w pakiecie razem z tv i tel. stacjonarnym (był jako prezent). Jestem bardzo zadowolona, śmiga bardzo dobrze i szybko.

Do góry