reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Chcialam sie Was poradzic....
Mamy jak radzilyscie sobie z wymiotami w ciazy|?:baffled:
Przyznam szczerze ze w ciazy wymiotowalm tylko raz, a teraz mnie cos zlapalo i od wczoraj wymiotuje co kilka godzin. Nawet nie zdaze nic zjesc bo od razu musze leciec do WC. Probuje jesc sama bulke z maslem, bo pamietam ze najlepiej jesc takie suche rzeczy na mdlosci.
Prosze Was o jakas rade, bo umieram przez tez zoladek :baffled: Jestem juz nieprzytomna :cool:

nimfii a czy aby napewno Ty nie w ciąży:confused: chyba, że to jakaś grypa żołądkowa:confused:

mnie męczyły wymioty przez 4 miesiące, ale gin mi dał tabletki Torecan i Wit B1.

reklama
zapmarta dzieki ;-) na razie jem buleczki z maselkiem i na razie jest z nimi ok, pije wode i herbate na zmiane

maltanka nawet nie mam glowy by sie zastanawiac czy moge byc w ciazy czy nie ;-) szansa jakas jest zawsze, choc biore tabletki. Jesli faktycznie tak bedzie to bede sie cieszyc, ale na razie stawiam na jakies chorobsko i czekam az przejdzie :dry: Dzieki za te tabletki, na przyszlosc bede pamietac :-)

Nimfii ja tak miałam 2 dni temu. Biegunka pojawiła sie nagle, zadne tabletki nie pomogly, ale na drugi dzien juz lepiej było. Pewnie to wirusowe.

nimfii to grypa żałądkowa :-( Moja ciocia ostatnio miała i od niej po kolei wszyscy mieli.Od męża z rodziny też ostatnio parę osób miało,
Próbuj dużo pic bo u kuzynki niestety szpitalem sie skończyło:-(
Dużo zdrówka życze

Muszę przeczytać książki o których piszecie,bo ostatnio żadna mnie nie wciągła.:no:Az mi się odechciało czytac a bardzo lubię czytac:tak:

nimfii tylko uważaj teraz, bo mdłości czy biegunka mogą Ci namieszać w antykoncepcji. Przez trzy godziny od zażycia tabletki nie powinny występować takie ekscesy, bo wtedy tabletka może nie zdążyć się przyjąć. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, bo grypa żołądkowa, to paskudne i wyniszczające świństwo. Ponoć zaraźliwe jak diabli.

nimfii a co do Twoich opowiadań -o czym pisałaś ? I dlaczego mówisz, że te marzenia są nierealne ? Przecież wielu pisarzy debiutuje późno.

Ostatnia edycja:
nimfii a co do Twoich opowiadań -o czym pisałaś ? I dlaczego mówisz, że te marzenia są nierealne ? Przecież wielu pisarzy debiutuje późno.

Moze kiedys... za jakis czas.... Dosc dlugi czas... wroce do tego. Na razie ma na glowie wychowanie dziecka, znalezienie nowej pracy, oraz kontynuowanie studiow wiec za duzo rzeczy na raz. No a pisanie szczerze mowiac zajmuje caly dzien jak sie chce widziec efekty :tak:

Wolfiaa!! gdzież Ty się podziewałaś, Babo??!!??:szok::-D

to samo myślałam
To tu to tam, ale najczęściej w domu siedzę poza spacerami;-) Podczytuje co tam u Was, ale nie zawsze mam czas pisać, no i pewnie i tak mnie już nie pamiętacie;-) Może się bardziej przyłożę i postaram się częściej odezwać:happy2: A no i może chodzącego Oliego zdjęcia wstawię;-)

Dużo zdrówka dla Wszystkich chorujących:tak::tak:

WolfiA a kto niby miałby Cię nie pamiętać? Większość chyba jednak pamięta :tak: I dawaj zdjęcia szkrabów.
Nimfii ja też w pierwszej chwili pomyślałam, że już mamy przodowniczkę w zaciążaniu :-D Ale soro to żołądkówka, to pij jak najwięcej i zrób sobie czasem kleik czy kaszkę ryżową na wodzie od synka :tak:

reklama
my mamy internet z play no i pierwszy raz nam się skończył transfer i zniknęłam na tydzień. niby wszystko działało, ale cholera mnie brała jak mi się 10 minut strona bb wczytaywała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale już jestem, stęskniona za wami oczywiście:sorry2: ale męża w domu mam, na mrozy na urlopy wysłąli wszystkich, więc on też okupuje kompa więć będę mniej aktywna.

Do góry