reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

i Ja myślałam o nich, jak tak wszystkie będziemy myślały to ich ściągniemy myślami :-)
nimfii My też lubimy straszne filmy, ostatnio oglądaliśmy PARANORMAL ACTIVITY można się przestraszyć. Generalnie oglądamy wszystko nowe tzn. oglądaliśmy bo teraz to nie ma kiedy, a jak jest chwila wieczorem to się nie chce, ale chętnie bym coś obejrzała hmm muszę przycisnąć kumpla (on dostarcza płyty:-) )
a serial to uwielbiam CHIRURGÓW, mam na kompie 6 sezon, ale nie mam kiedy przysiąść a tak po jednym odcinku to nie umiem oglądać :-)

reklama
No, ja już idę spać, miałam się zabrać za pisanie, ale nie bardzo mam wenę, jutro zacznę, więc jutro zniknę :(

Elwiskuuu!!! rok temu na szpilkach siedziałam przed komputerem!!!

WSZYSTKIEGO CUDOWNEGO DLA GABRYSI- naszego pierwszego, lutowego Bajtla!!!!
:-D:-D:-D:-D

Hej, hej.

Koszmarną noc dziś miałam...ale nie ze wzgledu na Amelię a na śniące mi się koszmary. Ciemny las, długa ścieżka po której biegłam w głąb lasu w poszukiwaniu plecaka.... Na tyle inteligentna byłam , że telefonem komórkowym sobie świeciłam. :dry:Obłęd.:baffled:

U nas wszystko ok. Amelia chodzi, swój wolny czas poświęcam całej trójce. Czasem zajrzę do was, ale jak zabieram się za odpisanie mała stoi przy mnie i ciagnie mnie bym z nią gdzieś poszła.

Elwisku ucałuj Gabę od nas.:tak:

Mamoflawi :confused:

Pozdrawiam i życze miłego dzionka.

Elwis Wszystkiego Najlepszego dla Gabrysi!!!

Gabrysiu!
W dniu, takim jak dziś,
gdy kończysz roczek
życzymy Ci:
Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.

Ostatnia edycja:
Rufka :tak: drugie czesci filmow zazwyczaj wypadaja kiepsko :tak: Madagaskar byl o niebo lepszy niz druga czesc, ale jak dla mnie i tak nic nie pobije Shreka jesli chodzi o ogolny rozrachunek :-D
Oczywiscie ja tez ogladal kiedys duzooo fajnych filmow, ale nie kazdy mi sie teraz przypomni ;-)dla mam ktore lubia romantyczne obyczajowki polecam film Smaki milosci. Zrobil wielkie wrazenie na mnie i moim męzu. Ogladalismy to wspolnie kilka razy :tak:
Musze przyznac ze w kinach puszczaja filmy bardzo komercyjne :dry: Czesto poprostu nudne :sorry2: Przynajmniej jak dla mnie. Ostatni film jaki ogladalam Ciacho zrobil na mnie zupelne inne wrazenie niz sie spodziewalam :-p Byl yak dziwnie zboczony ze az śmieszny momentami ;-) jednak to nie jest taki gatunek ktory lubie ;-)
Juz wole obejrzec dobry dramat albo thriller np jedym z ulubionych jest Gothica:blink:

maltanka wole nie przypimonac sobie wrazen z porodowki :-) wlasnie wczoraj mowilam mezowi ze jak Mackowi wyb ije roczek to n ie chce zadnych wspomnien z porodu wysnowac :tak: Wole pomyslec ze on pojawil sie tak po prostu.. na swiecie :-D

agi Weronika postanawia umrzec jest rewelacyjn a w wersji ksiazkowej :tak: az sie boje to obejrzec jako film bo z zasady wiem ze rezyserzy nie potrafia dobrze odwzorowac ksiazki

elwis Wszystkiego Najj....... dla Gabi:-D

reklama
Jej ale ten czas leci...jeszcze niedawno leżałyśmy na porodówkach a tu już roczek pierwszy stuka....aż trudno uwierzyć że to tak szybko... a więc

GABI 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry