reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Jesli chodzi o filmy to wspolczesne kino od dawna nie zaoferowala nic co by zrobilo na mnie piorunujacego wrazenia :sorry2:
Jako ostatnie filmy ktore mi sie spodobaly zapamietalam Sierociniec(obgryzalam pazurki z napięcia) i Madagaskar 2 (płakalam ze śmiechu;-)) jako ze uwielbiam tego typu dreszcowce i bajki :-D

Wiec ja raczej w tym klimacie filmy sciagam :tak: Albo komedie, jednak tez nie jest łatwo o superkomedie :tak: Ostatnia jaka zapadla mi w pamiec to... Lejdis (płakalam ze śmiechu;-))

reklama
nimfii może ja po prostu jestem mniej wymagająca. Sierociniec też bardzo mi się podobał, choć widziałam to w domu na kompie, ale już mojej starszej siostrze nie za bardzo, choć miała okazję oglądać to w kinie. A wydawałoby się, że jeżeli w kinie film nudzi albo nie robi wrażenia, to raczej nikła jest szansa, że zapadnie w pamięć oglądany na monitorze czy w TV.
Na Madagaskarze 2 byłam w kinie, ale był bardziej przyjemnie sentymentalny, niż śmieszny. W moim odczuciu, w porównaniu do pierwszej części wypadał jeśli nie słabiej, to już na pewno inaczej.
Koralinato bajka, którą widziałam ostatnio i bardzo mi się podobała. Choć nie ma głównie na celu śmieszyć. To bajka na podstawie książki.Co ciekawe
Bardzo podobały mi się też dwa filmy z Jackiem Nicholsonem stary Lepiej Być Nie Może oraz nowsze The Bucket List.. ale o filmach, które widziałam i podobały mi się, mogłabym dość dużo pisać, mogłabym wymieniać od thrillerów, horrorów, dramatów i komedii obyczajowych, przez sci-fi, bajki itd. nie wiedząc, czy ktoś podzieli mój entuzjazm. To temat rzeka. Chyba najtrudniej o śmieszne komedie, z widzianych ostatnio nasuwa mi się Step Brothers i Death At A Funeral.

Ostatnia edycja:
piszcie o dobrych filmach :))) ja jestem ostatnio bardzo zacofana więc korzystam z rad i będę oglądać co karzecie!

Kocham House`a :-D pokochałam Dextera, Lubię Sopranosa i Herosów.
O dziwo nie oglądałam nigdy Gotowych na wszystko i sexu w wielkim mieście :baffled: nie wiem czy spodobałyby mi się... Ale chyba trzeba sprawdzić :)

Wiecie co... za chwilę będzie północ. Wybije 19 stycznia i... pierwsza lutówka będzie mieć pierwsze urodziny! Ale jaja!!!!
Dopiero wszystkie zazdrościłyśmy Elwiskowi, że już może trzymać ją po drugiej stronie brzucha. A teraz wszystkie dzieciaki kończą roczek :szok:

ardzesh czas nam leci, nawet nie wiadomo kiedy. Też się nie mogę nadziwić.
Rodzina Soprano też jest świetna, klimatyczna bardzo ;)

piszcie o dobrych filmach :))) ja jestem ostatnio bardzo zacofana więc korzystam z rad i będę oglądać co karzecie!

ardzesh nie jesteś sama, ja też w filmach zacofana. Ostatnio zerkałam tylko jak M oglądał 'Dom zły' a i tak pół filmu przespałam:sorry2:

Wiecie co... za chwilę będzie północ. Wybije 19 stycznia i... pierwsza lutówka będzie mieć pierwsze urodziny! Ale jaja!!!!
Dopiero wszystkie zazdrościłyśmy Elwiskowi, że już może trzymać ją po drugiej stronie brzucha. A teraz wszystkie dzieciaki kończą roczek :szok:

ale ten czas leci, tu już roczek, a jak sobie przypomnę to mam wrażenie jak bym wczoraj wyszła z porodówki. matko już roczek:szok:

aga też o nich myślałam wczoraj ...
Rufka wyrafinowanym widzem to się absolutnie nie mogę nazwać, bo ja uwielbiam dobre komedie romantyczne. Ostatnio odwiedziła mnie przyjaciółka i w ramach typowo babskiego wieczoru obejrzałyśmy "Kochaj i tańcz" - bardzo nam się podobał :-) No ale suuuuuper był odkryty przypadkiem "Wyznania zkupoholiczki" :-):-):-) taki lekki film na dobry wieczór. No a z komedii to był taki serial w PL jak byłam Najgorszy tydzień krótki bo 15 odcinków, ale uśmiałam się do łez. Za czasów studenckich byłam męczona przez współlokatorów polskimi komediami do tego stopnia, że aż je polubiłam i teraz czytałam o Ciachu które pewnie niedługo z ciekawości zobaczę.

aga też o nich myślałam wczoraj ...
Rufka wyrafinowanym widzem to się absolutnie nie mogę nazwać, bo ja uwielbiam dobre komedie romantyczne. Ostatnio odwiedziła mnie przyjaciółka i w ramach typowo babskiego wieczoru obejrzałyśmy "Kochaj i tańcz" - bardzo nam się podobał :-) No ale suuuuuper był odkryty przypadkiem "Wyznania zkupoholiczki" :-):-):-) taki lekki film na dobry wieczór. No a z komedii to był taki serial w PL jak byłam Najgorszy tydzień krótki bo 15 odcinków, ale uśmiałam się do łez. Za czasów studenckich byłam męczona przez współlokatorów polskimi komediami do tego stopnia, że aż je polubiłam i teraz czytałam o Ciachu które pewnie niedługo z ciekawości zobaczę.
Oglądałam te filmy.Są świetne:-)
Ostatnio widziałam Wrota do piekieł.A dzisiaj Weronika postanawia umrzeć.:-)

www.ilovemilka.pl/v15AE4 proszę zagłosuj

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry