reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

jejku :) wy tak na serio?! No to życzę wszystkim zainteresowanym powodzenia w działaniu :tak::-D
(Agniesia - mam nadzieje, że uda Wam się bez kombinacji. W naturze :)) )

reklama
mąż dostał pracę jako serwisant laptopów w takiej dużej sieci napraw (a z wykształcenia jest ochroniarzem środowiska, komputery to jego hobby i zna się na tym świetnie, całkowity amator).

I SUPER!! cieszym sie z Wami!!:tak::tak:

jejku :) wy tak na serio?! No to życzę wszystkim zainteresowanym powodzenia w działaniu :tak::-D
(Agniesia - mam nadzieje, że uda Wam się bez kombinacji. W naturze :)) )

Agniesiu- ja wierzę w cuda i wierzę, że jak natura nie moze to medycyna sprawi cud, więc jakby nie było- cuda się zdarzaja!! :-)

hmmm...2011 powiadacie, no może też się zapiszę:sorry:

eno... a ja nie mogę... 2012 najwcześniej... 2011 mógłby być z medycznego punktu widzenia, ale 2012 to ekonomicznie i zawodowo... chyba, ze wygram w lotto ;-)

Larkaa, gratulacje dla męża:-).

Ale Wam zazdroszczę planów dzieciowych...mnie kusi aby mieć trzecie, ale wiem że to nierealne...chyba że jakaś wpadka.

No ja z medycznych bym mogła zajść w 2012 a raczej nie skuszę się bo będę miała wtedy 31 lat a jak urodzę 32 latka. I jedna ciąża była dla mnie zagrożeniem zdrowia bo jestem bardzo szczupła i niska.

larka super,ze twoj maz dostal prace:tak:
ardzesh a moze w tym roku maz sie zrewanzuje i kupi ci piekne drzewko:happy:

Ja nie pisze sie na watek 2011,ale wszystkim wam bardzo kibicuje;-)

Kochane dzis przyjechali do mnie rodzice(hurrrra)wiec przez kilka dni bede tu raczej rzadko zagladac,ale na pewno bede o was myslec:-p:-)
Chce wam tez podziekowac za zaufanie;-)z pewnoscia wiecie o co chodzi Buziaki

larkaa, super. gratulacje dla męża :-)

ja też sie pisze na 2012 :-) jakos w nastepne wakacje moze zaczniemy co s w tym temacie robic, bo chcialabym przycelowac z porodem na wczesne lato :-) mężol już wyraził chęci :-)

reklama
Do góry