reklama
maltanka
Fanka BB :)
haha super, no to zbieramy dziewczyny na wątek 2011
hmmm...2011 powiadacie, no może też się zapiszę
Larkaa gratuluje mężolkowi nowej pracy
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
mąż dostał pracę jako serwisant laptopów w takiej dużej sieci napraw (a z wykształcenia jest ochroniarzem środowiska, komputery to jego hobby i zna się na tym świetnie, całkowity amator).
I SUPER!! cieszym sie z Wami!!
jejku wy tak na serio?! No to życzę wszystkim zainteresowanym powodzenia w działaniu
(Agniesia - mam nadzieje, że uda Wam się bez kombinacji. W naturze ) )
Agniesiu- ja wierzę w cuda i wierzę, że jak natura nie moze to medycyna sprawi cud, więc jakby nie było- cuda się zdarzaja!! :-)
hmmm...2011 powiadacie, no może też się zapiszę
eno... a ja nie mogę... 2012 najwcześniej... 2011 mógłby być z medycznego punktu widzenia, ale 2012 to ekonomicznie i zawodowo... chyba, ze wygram w lotto ;-)
maltanka
eno... a ja nie mogę... 2012 najwcześniej... 2011 mógłby być z medycznego punktu widzenia, ale 2012 to ekonomicznie i zawodowo... chyba, ze wygram w lotto ;-)
Martussa ja to tak myślałam 2011 albo 2012, ale właśnie z zawodowego punktu widzenia bardziej realne te 2012 będzie.
larka super,ze twoj maz dostal prace
ardzesh a moze w tym roku maz sie zrewanzuje i kupi ci piekne drzewko
Ja nie pisze sie na watek 2011,ale wszystkim wam bardzo kibicuje;-)
Kochane dzis przyjechali do mnie rodzice(hurrrra)wiec przez kilka dni bede tu raczej rzadko zagladac,ale na pewno bede o was myslec:-)
Chce wam tez podziekowac za zaufanie;-)z pewnoscia wiecie o co chodzi Buziaki
ardzesh a moze w tym roku maz sie zrewanzuje i kupi ci piekne drzewko
Ja nie pisze sie na watek 2011,ale wszystkim wam bardzo kibicuje;-)
Kochane dzis przyjechali do mnie rodzice(hurrrra)wiec przez kilka dni bede tu raczej rzadko zagladac,ale na pewno bede o was myslec:-)
Chce wam tez podziekowac za zaufanie;-)z pewnoscia wiecie o co chodzi Buziaki
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Maltanka, Labudka- no hurra!!!;-)
Mysia-
Mysia-
reklama
szczęśliwa1
Larka gratulacje dla męża
wszystkim planującym życze powodznia w staraniach o kolejne dzidzi ja podziękuje myśle że dwójka mi już wystarczy :-)
wszystkim planującym życze powodznia w staraniach o kolejne dzidzi ja podziękuje myśle że dwójka mi już wystarczy :-)