maltanka
Fanka BB :)
agniesia tobie najbardziej kibicuje nastepnego dzidziusiapamietaj,ze cuda sie zdarzaja,wiec moze uda sie naturalnie i tego ci z calego serducha zycze:-)
Agniesia ja też dołączam się całym serduchem do życzonek
maltanka no właśnie jestem na wychowawczym do listopada przyszłego roku. Tam gdzie pracowałam nie ma sensu wracać - praca w godz. 10 - 19, z niską podstawą, która tak na prawdę wystarczyłaby na opiekunkę i może 2, 3 paczki pampersów, więc lepiej abym to ja siedziała z małą w domu. Poza tym rozpierducha zrobiona została tam niesamowita i musiałabym wszystko znów wyprowadzać na prostą, a znając szefów i tak byle co byłoby podstawą do zwolnienia
no to rzeczywiście praca nie za ciekawa i te godziny. ja też w domu z małym, ale ja to w ogóle bez pracy (skończyła się umowa i rób co chcesz). myślałam czegoś poszukać, ale z drugiej strony szkoda mi Huberta zostawiać samego. I tak źle i tak nie dobrze:-(
Mysia, Emkamek a Wy to te choinki to sztuczne, czy żywe macie? Żywe do do świąt by chyba nie wytrzymały.
ja też już nie mogę doczekać się tej choinki. u nas będzie żywa (zawsze była), więc dopiero przed samymi świętami ubieramy. ale jestem ciekawa jak Hubert zareaguje. co do prezentów to my kupiliśmy już stolik z fisher pricea. nawet już zapakowałam, żeby mnie nie kusiło dawać małemu wcześniej.
Agniesia klocki drewniane super sprawa. Hubert ma takie klocki i bardzo lubi się nimi bawić, szczególnie jak ktoś coś zbuduje to on rozwala.:-)