reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
-j-, babo ja nie mogę przeżyć, że nie spotkałyśmy się. Tak szybko nie będę w Radomiu, bo obraziłam sie na teściową.
Jolek, mnie też się łezka w oku zakręciła jak czytałam Twojego posta. Ja już sobie nie wyobrażam jak można mieć jedno dziecko.
Wy już o świętach, a u nas mega nieświątecznie...remonty nam się przeciągają i w ogóle 12 grudnia robię trzydziestkę mojemu mężowi i bardziej na tej imprezie się skupiam. Kurde jeszcze weekend przed świętami mam uczelnie brrrrr. A Heli to ewentualnie jakiś drobiazg kupimy, ona i tak jeszcze nie rozumie są święta a nas dziura budżetowa.

aj , bo to zycie to jakies takie...:unsure:

golimku również jest mi bardzo przykro.:-(Jak nie Radom to może kiedyś Wawka ? :sorry:

Dziekuję laski za pociechę.:tak:To co przyszło, przejdzie...:tak:

Mysia to u ciebie już prawie świeta:-):-):-)

Ja nie wiem co Zosia kupic Z jednej strony chciałabym super prezent a z drugiej wiem że jak jej zapakuje do kartonu dużo kolorowych papierków to tez sie bedzie cieszyć dzisiaj hitem u nas jest kubek po jogurcie:tak::-D a wczoraj ryk był jak jej zabrałam tubkę z kremem :-)
Zaraz patrzyła gdzie ją daje i ledwo ją puściłam to próbowała ją ze stołu sciągnąc.A jak się denerwowała ze nie dosięgnie :-D:-D

no to moze tym naszym dzieciakom wstawic pod choinke wlasnie takie gadzety, z których maja najwieksza radosc - karton z papierkami, kubki po jogurcie, skarpetki, miske pełną wody (u nas to ostatnio hit :-) ), peruke do ciągniecia za włosy. To bedą tanie prezenty, a ile bedzie radochy :-) Pamietam, że jak kupilismy młodemu pchacz, to najbardziej podobała mu sie tasma klejąca na pudelku i woreczki, w których były śrubki :-)

Heh, Mysia, to jest nas dwie wariatki, bo u nas od wczoraj tez stoi choinka:-D Adas o dziwo przygladal sie spokojne, bo cwaniaki wsadzilismy go do fotelika i dostal swoja babke do lapki:-p:cool2: Nigdy nie ubieramy tak szybko, ale niedlugo lecimy do Polski i chcielismy, zeby maly sie nacieszyl taka tylko nasza choinka;-)

Labudka, ja chyba podlapie jeden z pomyslow i zapakuje peruke, aaaallllle bylaby radocha:-D

reklama
maltanka no właśnie jestem na wychowawczym do listopada przyszłego roku. Tam gdzie pracowałam nie ma sensu wracać - praca w godz. 10 - 19, z niską podstawą, która tak na prawdę wystarczyłaby na opiekunkę i może 2, 3 paczki pampersów, więc lepiej abym to ja siedziała z małą w domu. Poza tym rozpierducha zrobiona została tam niesamowita i musiałabym wszystko znów wyprowadzać na prostą, a znając szefów i tak byle co byłoby podstawą do zwolnienia :crazy:
Oj świąt to i ja nie mogę się doczekać :tak: My też mamy trochę zabawek, przede wszystkim interaktywnych, więc pod choinkę kupimy Weroniczce zwykłe drewniane klocki :tak:
Mysia dziękuję bardzo. Ja też liczę na cud, ale tylko tak po cichutku, bo u mnie niestety duże anomalie w budowie jajowodów i praktycznie zero szans na naturalsik. Ale przecież nigdy nie wiadomo jaki cud może się wydarzyć ;-)
Mysia, emkamek rzeczywiście wariatki :-D Ale ja też bym chętnie już postawiła choinkę, za to M nie ma na to najmniejszej ochoty - rozumiecie pedancik ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry