Magdalenka38 bardzo mi przykro. Zawsze smutno jest czytać takie wiadomości i aż łzy same do oczu napływają.
U mnie ustąpiły częściowo mdłości. Od soboty ani razu nie wymiotowałam, tylko wczoraj pod wieczór i dziś rano dostałam mdłości, ale póki co są opanowane i nie kończą się w toalecie.
elza ab ja też mam bakterie w moczu, na ostatniej wizycie miałam nawet robiony posiew moczu, żeby sprawdzić co to. W sumie nie wyszło nic groźnego. Wczoraj robiłam powtórkę badania i dziś po południu odbieram wyniki. Z wynikami śmigam do lekarza prowadzącego. Podejrzewam, że dostanę jakieś lekarstwo na to. Jadnak Pani doktor kazała mi się za bardzo tym nie przejmować i dodała, że opanujemy sytuację, a ja jej ufam
Wczoraj udało mi się zrobić pierwsze ciążowe zakupy dla mamy
to znaczy kupiłam sobie dwie pary spodni i sukiekę. Brzuch zaczyna być widoczny i dotarło to do mnie gdy wczoraj byłam na mieście i obejrzałam się w wystawie sklepu...jej...zaczynam mieć brzuch!!! do tego znowu biust mi trochę urósł, bo ciężko zmieścić mi się w stanik, który ostatnio kupiłam.
Z mężem byliśmy wczoraj na USG maluch machał rączkami, i straszliwie się wiercił!!!! przez to ciężko było sprawdzić przezierność karkową, w końcu się udało, ale...musimy zrobić powtórkę, bo pan doktor uchwycił to tylko przez krótki moment, ale stwierdził że wszystko jest w porządku. Wg USG dzidziuś jest młodszy o 3 dni. Od głowy do pupy mierzy całe 4 cm i 16 mm ... GIGANT. No i w ciągu najbliższych dwóch tygodni ma podobno sporo urosnąć więc po urlopie, albo w jego trakcie zacznie mi mocno wyskakiwać brzuszek.
My za dwa dni udajemy się na urlop nad morze. Z netem pewnie będzie ciężko, ale do piątku jeszcze się odezwę do Was.