reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Witam i ja jutro ide na badania... będą krew pobierać i USG więc zobaczę Maleństwo... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... troszkę obawiam się tego pobierania krwi bo mam cieniutkie i głęboko pochowane żyły... ale wierzę, że wszystko będzie dobrze... no i pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Hej Dziewczynki ;-)

Po wczorajszej wizycie odetchnelam z ulga. Dzidzia zdrowa i śliczna :tak: serduszko pieknie bije, poplakalam sie na usg :-D Lekarz zabronil mi nerwów, bo przyszlam do niegeo z wysokim cisnieniem. Ale bardzo sie balam czy z moja kruszynka wszystko dobrze. Teraz mam zamiar podwojnie dbac o siebie i myslenie tylko pozytywne.

mileeenkaaa gratuluję dużej i zdrowej dzidzi:) trzymajcie kciuki za mnie i za maran-atha bo dzisiaj nas czeka wizyta u ginka..już nie mogę się doczekac 18stej:)

Ciesze się razem z wami z pozytywnych rezultatów! Ja mam wizytę w przyszłym tygodniu w piątek, nie wiem czy nerwowo wytrzymam tak długo. A przed gabinetem znowu będę wydreptywać ścieżkę ze zdenerwowania...

Witajcie kobietki,
Wreszcie sie odwazylam i postanowilam cos napisac, bo jak na razie to tylko Was czytalam :zawstydzona/y:
Jestem w dziesiatym tygodniu ciazy i nie moge sie doczekac na piewrszy scan, ktory dopiero !! wyznaczyli mi 20 sierpnia..Dzisiaj odwiedzila mnie polozna, przeprowadzila wywiad ;-) i pobrala chyba z litr krwi :szok:, ze az mnie reka boli...
Bardzo sie ciesze, ze Wy juz ogladalyscie swoje malenstwa i wszystko jest w porzadku. Mam nadzieje, ze z moja dzidzia tez jest ok, choc troche sie martwie bo piewrsza ciaze poronilam...
Trzymajcie sie cieplutko - pozdrawiam :-)

mileeenkaaa bardzo się cieszę, że z Twoją Dzidzią wszystko w porządku. I ani nawet nie myśl teraz o nerwach. Odpoczywaj jak najwięcej.

Ewelinka:), maran-atha dajcie znać jak po wizycie.

Ja jutro na 15:00. Już się nie mogę doczekać.

patus fajnie, że napisałaś :) trzymaj się ciepło, dbaj o siebie i nie martw się, wszystko będzie ok :)

Ja zaczęłam dziś wakacje :) Wreszcie odpocznę i będę miała trochę więcej czasu dla siebie.
Buziaczki w ten mega upalny dzień :)

Ja się pakuję powoli i jutro jedziemy na urlop :) Wracamy dopiero 17 sierpnia, więc do tej pory mnie nie będzie na forum. Trzymam kciuki za Wasze dzidziusie, niech rosną zdrowe i nie dokuczają Wam za bardzo...do zobaczenia po 17 sierpnia :)

Witam serdecznie :) ja juz po badaniach... Dzidzia zdrowa 4cm... krew też pobrali bez komplikacji choć jakoś tak... dużo... Jestem taka szczęśliwa, że wszysko dobrze :) Dziękuje za wsparcie i pozdrawiam wszystkie mamusie z lutego

Gratuluje wam wszystkim bardzo gorąco!!! :-):-):-) Dobrych wieści od lekarza
Witam równiez wszystkie nowe mamuśki..:tak:
Ja ide do gina 6 sierpnia... również nie mogę sie doczekać

kończy mi sie urlop już :dry: i w sobote wracam do Irlandii, a tak bardzo mi sie nie chcę:no: aż mam łzy w oczach i łapie jakieś doły.... ale pogłaskam się po brzuszku to mi trochę lepiej:tak:
pozdrawiam WAS wszystkie cieplutko;-)
P.S. Milenka cieszę sie szczególnie ,że u Ciebie wszystko OK!

reklama
Ja też dziś miałam wizytę :-) Dzidzi na USG szalało ale dało się zmierzyć (4,4 cm do kości ogonowej) badania przezierności super, serduszko bije jak szalone :-) Taka wizyta baaaardzo uspokaja. A zobaczyć małego bąbelka który taki mały a ma tyle organów już, paluszki widoczne to cud :-)
Cieszę się że pozostałe dzisiejsze wizyty też udane dziewczyny! Witam nowa koleżankę :-)

Do góry