reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

reklama
Mamoot, zupelnie serio - spotkajmy sie na zaglach, co? My bysmy chcieli na pare dni jakos tak stacjonarnie na brzegu, a jak bedzie ladny dzien, to wybrac sie na jeziorko - zobaczyc, jak Maly zareaguje na wode i kolysanie. Planujemy koniec czerwca. Pomyslcie, moze by sie udalo zgrac? Jesli oczywiscie mielibyscie ochote :-D

Heatherku, z przyjemnością!!! Nie mamy co prawda własnej łódki, ale pożyczamy od wujka. Postaram się celować na czerwiec. Ale bym chciała, żeby nam się udało. My tez myśleliśmy o takim "brzegowym" pływaniu, trzcinki, las, czasem jezioro. Mam nadzieję, że młodemu się spodoba i że nie będzie chciał roznieść łódki. No a po żaglach, do mnie na działeczkę, co?:-)

Heatherku, z przyjemnością!!! Nie mamy co prawda własnej łódki, ale pożyczamy od wujka. Postaram się celować na czerwiec. Ale bym chciała, żeby nam się udało. My tez myśleliśmy o takim "brzegowym" pływaniu, trzcinki, las, czasem jezioro. Mam nadzieję, że młodemu się spodoba i że nie będzie chciał roznieść łódki. No a po żaglach, do mnie na działeczkę, co?:-)

SUPER! Juz sie ciesze! :-D :-D :-D Lodeczke to mozna z kazdego portu pozyczyc - na jeden dzien zawsze sie cos znajdzie... A dzialeczka: swietny pomysl! ...Zgadamy sie jakos blizej czerwca w kwestii szczegolow, oki? :-D :-D :-D Ale fajnie, tralalala.... S-U-P-E-R!!!!!

Dziewczyny jakbyście nas zechciały to my byśmy do tego popływania też się chetnie dołączyli...

Baska, super!!! Pewnie, ze bysmy zechcialy!!
Czerwiec - kierunek Mokre i okolice :-D :-D :-D
Zgadamy sie za jakies trzy miesiace :-D :-D :-D

A ja się wczoraj dowiedziałam, że już na pewno maj/czerwiec jedziemy na taką fajną imprezę rowerową z Wisły do Gdyni. Na 3 tygodnie. Normalnie już nie mogę się doczekać.

A my tak sobie w drodze do polski gadalismy co z tymyi naszymi wakacjami...i tak wyszlo ze "cudze chwalicie,swojego nie znacie"...:-D
Zdecydowalismy ze obstawimy polskie moze w tym roku...Niunia jest chyba troche za mala...A chcielibysmy jak pojada tez z nami nasi znajomi zaimprezowac tak sobie dwa dni i tu super bedzie bo moge zostawic niunie u mojej mamy...Planujemy zrobic sobie tak 10 dni urlopu...I pojechac tak w trzy miejsca w polsce...Tylko trzeba bedzie zastanowic sie w jakie...i gdzie najmilej nam bedzie z niunia...A nastepny rok to juz bedzie zoorganizowany paszport,mloda bedzie starsza i zrobimy sobie jakas fajna rezerwacje juz w tym roku jeszcze...No wiadomo taniej:-D

reklama
Do góry