reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

Sylwia, nad jeziorem Mokrym we wsi Cierzpięta, 10 km w linii prostej na zachód od Rucianego i na południowy-zachód od Mikołajek.
Z resztą na podanej wyżej stronie jest mapka.

reklama
Jest jedna wada tego ośrodka. Nie wiem, jak teraz, po odnowieniu, ale dawniej łazienki były w osobnym budynku.
Ale chciałam podkreślić, że moja działka jest LEPSZA!!!:-D :-D Zapewniam!

Mamoot, mozemy sie do Ciebie zwalac codziennie na ploty i na wedrowanie maluchow... :szok: :-D :-D :-D ...ale na nocki i takie tam, to chyba lepiej jakbysmy wszyscy mogli faktycznie w jakims osrodku niedaleko... Tak zeby Ci wszyscy nie siedzieli na glowie - w koncu dla Ciebie to tez ma byc odpoczynek :-D :-D :-D
Tez wysylam linka do Malzowina.

My kiedys baaardzo milo spedzalismy czas wlasnie w Mikolajkach, ale po drugiej stronie Jeziora, wiec nie w samym miescie.
Stacja badawcza PAN, w lesie, drewniane domki miedzy sosnami, lazienki wprawdzie w oddzielnym pawilonie, ale w domkach taka mini-kuchenka ze zlewem i woda, salonik i sypialenka, piekny duzy teren z dojsciem do wody, mozliwosc wykupienia jedzenia... Tak sobie pomyslalam, ze fajne miejsce do odpoczynku z dziecmi. Tym bardziej, ze to niedrogie bylo.

Jedyne info, jakie udalo mi sie znalezc w necie, to: http://www.mikolajki.pl/reklama/instytut.htm

A moze mi sie uda odkopac jakies nasze zdjecia stamtad, to wkleje.

My chyba w tym roku wybierzemy sie na Chorwację - ponownie bo mamy z tamtąd super wspomnienia.
Pojedziemy sobie z Wojciaszkiem.
Jesli któras z Was była to napiszcie konkretnie gdzie - bo my bylismy w Biograd na moru i było super

Syla ile na taki urlopik w Chorwacji trzeba przeznaczyc kasy? Na ile dni sie wybieracie?W tym roku juz postanowione ze w polsce polatamy ale na drugi rok juz sie wybierzemy gdzies w konkretne cieple miejsce:-)

reklama
No podoba mi sie!!! No a jesli chodzi o noclegi to naprawde tanio...Kurna i jeszcze w sezonie...A jaki standart w tych apartamentach?Masz jakies fotki w domku zeby wkleic?-no jesli to nie problem oczywiscie...

Powiedz mi jeszcze tak szczerze ile trzeba kasy ogolnie np na 10 dni zabrac -oczywiscie tak zeby nie oszczedzac na wszystkim tylko zeby sobie poszalec troche...

Do góry