reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

reklama
Patrycja tam juz chyba powstala(albo prawie powstala) ta osalowiona Palm Island:
palm island - Szukaj w Google

a w zamiarze maja jeszcze wybudowac tam kilka wysp ktore bedzie widac z kosmosu i beda mialy ksztalt...kontynentow! No tam to nie maja co z kasiura robic :tak: Jedz, moze poznasz milego szejka ktory bedzie chcial poznac kilka slicznych i uroczych Polek z maluchami i ... zaprosi nas z BB :laugh2:
Ja do Dubaju pojade jak juz wybuduja to wszystko i bede podziwiac :-D

A co do wakacji w tym roku to mialam nadzieje na Bulgarie i Zlote Piaski ale chyba kasy nie starczy (to najdrozszy i podobno najpiekniejszy region). najwyzej bede wspominac cudowna Tunezje sprzed 2 lat w ktorej zafasolkowalam sie ;-)

jeszcze powstaje...Ale wwarto zobaczyc...ogladalam calkiem niedawno reportaz...Jezu ile oni tam siana maja...No i co za pomysly...U nas na scianie wisi fotka powiekszona z urlopu szwagierki tego hotelu siedmiogwiazdkowego - Burj Al Arab.Oczywiscie tam nocowac nie bede...a szkoda...ale fotke sobie strzele jak juz tam bede...

Pati mnie tez Dubaj strasznie korci i na pewno obstawiam to miejsce jako jedno z potencjalnych miejsc na wakacje/wizyte. Moze nie w tym roku ale jak sie uda to chcialabym zobaczyc.
No a tak jako powazniejsze plany to u nas byla w tym roku Japonia. Tokyo marzy mi sie od dluzszego czasu i tak planowalismy na kwiecien (bo stad to tylko 11 godzin lotu) ale chyba przez te propozycje pracy z Niemiec nic nie wyjdzie :-( bo zamiast Japonii polecimy do Saarbrucken ogladac miasto itp. i przekonywac sie czy da suie tam zyc. No a takie konkretne plany juz mielismy, daty, miejsca i przebolec nie moge , ze tak kolo nosa przejdzie bo znow cos wypadlo. Maz mowi ze polecimy jesienia bo tez jest ladnie jak dzrzewa sa czerwone itp. (on juz byl wlasnie jesienia - jak zreszta prawie wszedzie:-() ale mnie sie chcialo tak bardzo wiosna jak wszystko kwitnie a szczegolnie dzrzewa. Nic to bedzie sie trzeba obejsc smakiem...:-(

A w okresie wakacyjnym to wakacji miec nie bedziemy - przez przeprowadzke. Jedynie tydzien na mazurach w licu bo brat sie chajta z panna z mazur wiec czeka nas weselicho w karczmie no i pewnie przy okazji tez posiedzimyw okolicach przez tydzien. dobre i to:-)

a w sumieto i tak narzekac nie moge bo podrozy to mamy az nadto;-):-)

Mi się marzą podróże po Europie. Tak wsiąść w samochód i przed siebie. gdziekolwiek, przecież wszędzie jest co oglądać. Ale myślę, że się jeszcze wstrzymamy w tym roku.
Raczej obstawiam działkę na Mazurach. To mój drugi dom, a Wojtek będzie miał tam raj. Pół hektara ogrodu to będzie dla niego cały świat. Za to bardzo liczę na to, że uda się nam wybrać na żagle.
I po cichu liczę, że wypali jakiś wyjazd na narty.

Pati,
koleżanka ode mnie z pracy była w Dubaju - fantastyczne zdjęcia! Pięknie tam!!

A własnie jesli chodzi o blizsze odległosci - bo my chyba nie zdecydujemy się na lot samolotem i bedziemy pedzić samochodem tylko gdzie?
Czy któraś z Was korzystala z interhome, intercam czy cus w tym stylu?
Nie moge się doczekac ciepełka:-)

Mamoot, zupelnie serio - spotkajmy sie na zaglach, co? My bysmy chcieli na pare dni jakos tak stacjonarnie na brzegu, a jak bedzie ladny dzien, to wybrac sie na jeziorko - zobaczyc, jak Maly zareaguje na wode i kolysanie. Planujemy koniec czerwca. Pomyslcie, moze by sie udalo zgrac? Jesli oczywiscie mielibyscie ochote :-D

Sylwia, ladnych pare lat temu korzystalismy z Interhome - wtedy, co bylismy na Kaszubach i pieklismy kielbaski w kominku. Wyjazd byl super, warunki swietne, zadnych problemow, a w IH obsluga bardzo bardzo mila. Ale to bylo jakis czas temu, nie wiem, jak teraz.

Dubaj to ja se mlotkiem moge wybic...przeciez ja sierota paszportu nie mam...A do wakacji na bank nie wyrobie...:wściekła/y:

Dziewczyny dajcie jakies namiary na ta Chorwacje?Tam chyba bez paszportu co?Jakie sa wogole tam ceny?Ile placiliscie za nocleg itd????

reklama
Ja juz to czuje w moczu ze bede nad polskim morzem...Bo tak ostatnio znajomi napomkneli ze by chcieli nasze rejony zobaczyc...czyli moj kochany sopot:-)
Ale w sumie sie nie matrwie bo kocham to miasto...i bedzie okazja paszport wyrobic...

Do góry