reklama
Heatherek, działkę mamy nad jeziorem Mokrym we wsi Cierzpięta. Zwykle nikt nie wie, gdzie to jest więc spieszę z wyjaśnieniami.
Pierwsze przybliżenie: w trójkącie między Rucianem, Mikołajkami i Mrągowem, drugie przybliżenie: na zachód od Bełdan, trzecie: przez jezioro Mokre przypływa Krutynia. 15 km od Rucianego, 20 km od Mikołajek.
A ja jak widzę te zimowe, "mroźne" gwiazdy, to tak patrzę i patrzę i patrzę (zupełnie jak Ty Heatherek, tylko mi nogi marzną hihihi) i patrzę i czuję się taka malutka pod gigantycznym granatowo-czarnym kloszem z gwiazdami.
Pierwsze przybliżenie: w trójkącie między Rucianem, Mikołajkami i Mrągowem, drugie przybliżenie: na zachód od Bełdan, trzecie: przez jezioro Mokre przypływa Krutynia. 15 km od Rucianego, 20 km od Mikołajek.
A ja jak widzę te zimowe, "mroźne" gwiazdy, to tak patrzę i patrzę i patrzę (zupełnie jak Ty Heatherek, tylko mi nogi marzną hihihi) i patrzę i czuję się taka malutka pod gigantycznym granatowo-czarnym kloszem z gwiazdami.
Mamoot, Mokre! ...piekna okolica! Wyjasnienia niepotrzebne, ja magisterke pisalam z Mazurskiego Parku Krajobrazowego . Ale dziekuje
....tak samo sie czuje latem.... i zupelnie nie mam pojecia, czemu mi wtedy lzy po policzkach ciurlaja takie ze szczescia ....tylko w nozki mi cieplo hahaha
....tak samo sie czuje latem.... i zupelnie nie mam pojecia, czemu mi wtedy lzy po policzkach ciurlaja takie ze szczescia ....tylko w nozki mi cieplo hahaha
Oj dziewczyny... ja na Krutyni byłam na spływie - 2 razy , więc wyjaśnienia też niepotrzebne Bo spływy kajakowe to tak jeszcze obok żeglowania - a nawet zanim jeszcze posmakowałam żeglowania pływałam na spływy - jeszcze w szkole średniej
Heatherek to kim jesteś z wykształcenia zdradź proszę
Heatherek to kim jesteś z wykształcenia zdradź proszę
reklama