reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

reklama
Heatherek, działkę mamy nad jeziorem Mokrym we wsi Cierzpięta. Zwykle nikt nie wie, gdzie to jest więc spieszę z wyjaśnieniami.
Pierwsze przybliżenie: w trójkącie między Rucianem, Mikołajkami i Mrągowem, drugie przybliżenie: na zachód od Bełdan, trzecie: przez jezioro Mokre przypływa Krutynia. 15 km od Rucianego, 20 km od Mikołajek.

A ja jak widzę te zimowe, "mroźne" gwiazdy, to tak patrzę i patrzę i patrzę (zupełnie jak Ty Heatherek, tylko mi nogi marzną hihihi) i patrzę i czuję się taka malutka pod gigantycznym granatowo-czarnym kloszem z gwiazdami.

Mamoot, Mokre! ...piekna okolica! Wyjasnienia niepotrzebne, ja magisterke pisalam z Mazurskiego Parku Krajobrazowego :-D. Ale dziekuje :-D

....tak samo sie czuje latem.... i zupelnie nie mam pojecia, czemu mi wtedy lzy po policzkach ciurlaja :-D takie ze szczescia :-D :-D :-D ....tylko w nozki mi cieplo hahaha

Oj dziewczyny... ja na Krutyni byłam na spływie - 2 razy , więc wyjaśnienia też niepotrzebne :) Bo spływy kajakowe to tak jeszcze obok żeglowania - a nawet zanim jeszcze posmakowałam żeglowania pływałam na spływy - jeszcze w szkole średniej :)
Heatherek to kim jesteś z wykształcenia zdradź proszę :)

Baska, a dla mnie kajak za blisko wody :laugh2: ...zdecydowanie wole lodeczke...

A prosze, moge zdradzic :-D mgr ochrony srodowiska na UW - tzw. ochroniarz haha

Dziewczyny super zdjecia jezirek..
Mamoot - extra zima na Mazurach..fajnie ze masz dzialke:-):-):-)
ale bym sobie gdzies pojechala..a na razie to jz tydzien w domuu siedze i kaszle...

reklama
Do góry