reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podróże małe i duże :)

A teraz juz podrozowo.... Te Wasze gorki, to jakies duze;-) ...moje ciut mniejsze... a przynajmniej tak wygladaja. Moja druga milosc, czyli Bieszczady. Zapraszam na wedrowke:

reklama
Poprzednich piec fotek - Polonina Carynska. W tym zestawie: Ustrzyki Gorne (1), Szeroki Wierch (2 i 3), Wielka Rawka (4) i widok ze Schroniska Koliba (5).

Heatherek, Mamoot super zdjęcia i widoczki. Musimy skusić sie na Bieszczady:tak: Byłam wielokrotnie, ale po połoninach nie chodziłam:dry:
Tam może z wózkiem wyjedziemy? :-D

KasiaDe, skus sie koniecznie! Problem polega na tym, ze zeby po tych poloninach pochodzic, to sie najpierw trzeba niezle wdrapac :-D Wiec my zabierzemy nosidelko dla naszego Tuptusia :-D :-D :-D a wozek zostanie na dole hehe

Ja tez chce!!! W górach byłam niewiele razy bo od nas strasznie daleko...tzn oczywiście Tatry były i okolice Szklarskiej i Beskid Sądecki, ale zdecydowanie mi mało.
Ja za to dorzucę zaraz coś zza zachodniej granicy - z ostatnich wakacji we dwoje :)

1. Getynga widziana z wieży
2. Hanower z ratuszem w tle
3. Hildesheim
4.???
5. Brema - czyżby matka karmiąca ;) co się najbardziej błyszczy ?

1. Muzykanci z Bremy
2. Cudne ogrody hanowerskie
3. j.w
4. j.w - mój ulubiony kolor fuksjowy który wg mojego męża nie istnieje ;)
5. j.w

1. największa kadź na wino - 227 300 litrów!!!
2. widok z zamku w heidelbergu
3. j.w
4 j.w.
5. Marenfield pod kolonia spotkanie z papieżem

A tak w ogóle nie wiedziałam wcześniej że w Niemczech jest tyle fajnych miejsc do zwiedzania!!! Polecam zwłaszcza starutki uniwersytecki Heidelberg jak by ktoś miał okazję

reklama
Kasia De ja tez jestem z tych bardziej gorskich niz wodnych i poczatek jesieni bez gor jakos trudno mi sobie wyobrazic;-) Wiekszosc moich gorskich zdjatek jest niestety w szafie a nie w komputerze - tym bardziej wiec mnie cieszy cala prezentowana tu gorska sesja:-)

Mamoot sliczne to wasze wspolne zdjecie znad morza (zreszta juz mi sie wczesniej spodobalo w Wojtaszkowym albumie;-))

No i ogolnie dziewczyny - zdjecia jak marzenie - nic tylko ruszac w swiat albo przynajmniej palcem po mapie:-) Mamoot, Heaterek moze wy i jestescie bardziej 'wodne' niz 'gorskie' ale na zdjeciachwygladacie na prawdziwe gorskie kozice;-):-)

Baska z was to niezle zgrywusy w podrozy:-) no i wydalo sie skad u Karolka ta niesamowita ciekawosc i poryw by wszystkiego dotknac...;-)

Do góry