reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Heatherek niesamowita ta chałupa...byłam w Krynicy dwa lata temu, ale jej nie widziałam...może się w końcu zawaliła...szkoda:-(
O jak miło zrobić Ci przyjemność Heatherek! To jeszcze kilka - takie które mam na kompie. Choć nie jestem pewna, czy to ostatnie jest z Mazur - nie pamiętam.
Reszta zdjęć jest klasyczna i to w pokoju, w którym śpi Wojtek. Sama rozumiesz.... Jak później znajdę jeszcze coś ładnego, to wkleję.
A na oglądanie Mazur zimą zapraszam na naszą mazurską działkę. Tylko gdzie ta zima.;-) Tam jest tak pięknie, cicho i spokojnie. Mróz, skrzypiący śnieg, wiatr huczy nad jeziorem, we wsi po zmroku nikogo nie widać, czasem pies zaszczeka....i gwiazdy aż się w głowie kręci!
Reszta zdjęć jest klasyczna i to w pokoju, w którym śpi Wojtek. Sama rozumiesz.... Jak później znajdę jeszcze coś ładnego, to wkleję.
A na oglądanie Mazur zimą zapraszam na naszą mazurską działkę. Tylko gdzie ta zima.;-) Tam jest tak pięknie, cicho i spokojnie. Mróz, skrzypiący śnieg, wiatr huczy nad jeziorem, we wsi po zmroku nikogo nie widać, czasem pies zaszczeka....i gwiazdy aż się w głowie kręci!
reklama
No pieeeeeknie, Mamoot, pieknie!! Dzieki za zaproszenie, nie wykluczam skorzystania haha - a gdzie macie te dzialeczke??... A gwiazdy mazurskie! mhmmmmm, jak przyjezdzamy latem na zagle, to pierwszej nocy nie moge sie nadziwic - zawsze stoje i patrze, i patrze, i patrze, i patrze