reklama
Super zdjęcia .. :-) jest na co popatrzeć
Ja nigdy w Pradze nie byłam i chyba czas aby to nadrobić.. co do Krakowa równiez mi się bardzo podobało, chociaż osobiście bardziej podobał mi sie Lublin ( Starówka)
Mamoot - fajny pomysł z "Galerią" w ubikacji
Ja nigdy w Pradze nie byłam i chyba czas aby to nadrobić.. co do Krakowa równiez mi się bardzo podobało, chociaż osobiście bardziej podobał mi sie Lublin ( Starówka)
Mamoot - fajny pomysł z "Galerią" w ubikacji
Ania - a tak w ogóle to żeś mi niezłego smaka narobiła...tym bardziej że ja nigdy nie pływałam po Mazurach z moim mężem!!! koniecznie muszę to nadrobić. Jak przeżywałam swoje najpiękniejsze chwile na Mazurach to się jeszcze nie znaliśmy a z męzem pływałam - i owszem - ale po Zatoce Gdańskiej i po takim małym jeziorku na północy Polski. Na Mazurach na porządnym rejsie byłam 3 razy, ale co to były za rejsy Na Tajtach w Starych Jabłonkach przeżywałam romanse hihi, raz tez przy wpływaniu do kanału zerwał sie taki wiatr spychający że staliśmy razem z kilkanastoma innymi łódkami w trzcinach po lewej...aż z tych wspomnień zajrzałam do starych albumów - zaraz coś wkleję choć jakość kiepska bo zdjęcie ze zdjęcia...
Pierwsze dwa - moje pierwsze Mazury, prawie 8 lat temu!!!
Potem - ostatnie - trzy lata później, potem na Zatoce z mężem ( w tle Jastarnia). NaMazury potem jeszcze robiłam z brygadą wypady - ale to już 1-2 dniowe, na urlop jakoś się do tej pory nie udało
Potem - ostatnie - trzy lata później, potem na Zatoce z mężem ( w tle Jastarnia). NaMazury potem jeszcze robiłam z brygadą wypady - ale to już 1-2 dniowe, na urlop jakoś się do tej pory nie udało
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dziewczyny jak będziecie w Krakowie to koniecznie wpadnijcie do mnie na kawke i ciasteczko:-)
To aikido, ale niestety na treningi przestałam chodzić jakiś czas przed ciążą - ale mam nadzieję że kiedyś do tego wrócę
Moje Mazury jak widać imprezowe a nie widokowe Oczywiście oba aspekty były tylko zdjęcia - jakoś tak się złożyło...
Zresztą Wasze widoczki takie ładne że ja takich ładnych zdjęć nie mam więc pokazuję inny aspekt żeglowania
Moje Mazury jak widać imprezowe a nie widokowe Oczywiście oba aspekty były tylko zdjęcia - jakoś tak się złożyło...
Zresztą Wasze widoczki takie ładne że ja takich ładnych zdjęć nie mam więc pokazuję inny aspekt żeglowania
reklama
Baska, Mazury zawsze sa imprezowe ...a skoro zaczelas taki watek, to moze i ja podrzuce cos z takich klimatow hehe znajomi sie na mnie pogniewaja za rozpowszechnianie danych osobowych
Wklejam: plywanie w tandemie czyli tzw. katamaran, dream team czyli na pagajach przez cale Dobskie, impreza w tawernie w Wegorzewie, no i w porciku, takie grzeczniutkie
...a plywanie z Mezem jest super, polecam!
Aha, a z aikido - jestem pod wrazeniem, naprawde.
Mamoot, mnie generalnie rusza wszystko, co mazurskie, ale nie chcialam byc monotematyczna ...zreszta, mam wrazenie, ze na tym punkcie mam lekkiego swirka, wiec chcialam znalezc cos spoza Mazur
Wklejam: plywanie w tandemie czyli tzw. katamaran, dream team czyli na pagajach przez cale Dobskie, impreza w tawernie w Wegorzewie, no i w porciku, takie grzeczniutkie
...a plywanie z Mezem jest super, polecam!
Aha, a z aikido - jestem pod wrazeniem, naprawde.
Mamoot, mnie generalnie rusza wszystko, co mazurskie, ale nie chcialam byc monotematyczna ...zreszta, mam wrazenie, ze na tym punkcie mam lekkiego swirka, wiec chcialam znalezc cos spoza Mazur