reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

po wizycie u gina

Monia super wieści!! Bardzo się z Wiktorkiem cieszymy że u Was tak dobrze :)

reklama
MoniQa dostawałam te leki w kroplówkach w pierwszej ciąży w szpitalu... Teraz nie biorę i mam nadzieję że nie będę musiała bo ja to z łóżka wstać sama nie mogłam, mąż mnie do toalety prowadzał :) Ale nie martw się w kroplówce to miałam duuużo większą dawke niż jest w tabletce :) Bedzie dobrze! Duzo dziewczyn to bierze i podobno do tych leków w tabletkach organizm szybciutko się przyzwyczaja :) Najważniejsze że jest i żeby dalej było wszystko dobrze! :)

czy to są jakieś leki uspokajające??
chyba poprosze gina, żeby też mi coś przepisal bo czasami nie wytrzymuje.
Ach te hormony !

Basia to są dość silne leki rozkurczowe... :) A na uspokojenie to herbatka z melisy ;) :p

Miłego dnia dla wszystkich ;D

Ines achia ... no napewno mam mniejsza dawke niz w kroplowce :) dzieki :)

Basiu nie chciej tych tabletek .. siedze i sie trzesę :D ... na uspokojenie tez relanium dają ;)

ja tam od początku wiedziałam, że wszystko się dobrze skończy, moniqa wygląda na zdrową kobitkę więc nie mogło być inaczej ;D

reklama
Do góry