reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
Jestem po kolejnej wizycie u gina,byłam po wynik cytologii,I wszystko ok,czysta 2 :-).Za pól roku do kontroli.
Ale nie byla zadowolony,ze nie brałam Bromergonu na wstrzymanie laktacji. I teraz przepisal mi inny lek,czy ktoraś z WAS brała Dostinex<na wstrzymanie laktacji,drogie to 2 tabletki jakieś 105 zl,i mam opory>.czytałam o tym trochę w necie.On mówił mi ze nie ma żadnych objawów,a jednak są.
I 2 zaczęłam brać hormony,na co stwierdził,ze w sumie powinnam je odstawić,a potem jednak,ze mam je wziąć i tak,tylko będę miała dużo silniejsze krwawienie.
Normalnie gościu ma jakąś fobię w związku z laktacją.WAm tak nie trują Wasi??????????/
Ale nie byla zadowolony,ze nie brałam Bromergonu na wstrzymanie laktacji. I teraz przepisal mi inny lek,czy ktoraś z WAS brała Dostinex<na wstrzymanie laktacji,drogie to 2 tabletki jakieś 105 zl,i mam opory>.czytałam o tym trochę w necie.On mówił mi ze nie ma żadnych objawów,a jednak są.
I 2 zaczęłam brać hormony,na co stwierdził,ze w sumie powinnam je odstawić,a potem jednak,ze mam je wziąć i tak,tylko będę miała dużo silniejsze krwawienie.
Normalnie gościu ma jakąś fobię w związku z laktacją.WAm tak nie trują Wasi??????????/
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Byłam u gina, zrobiła mi biocenozę - wyszedł lekki stan zapalny i dała leki, cytologię - wynik za 3 tyg. i dopiero wtedy zadecyduje co dalej. Narazie muszę wyleczyć stan zapalny i jak będę miała wynik cytologi to zrobi mi jakieś badanie po*** coś tam nie pamiętam nazwy. No i dopiero stwierdzi czy wypalanka jest tak niezbędna. No to czekam.
iwonko najważniejsze, że już byłaś. Wypalanka to nic strasznego, ja już miałam trzy razy w życiu ( w tym dwa po porodzie, bo za jednym się nie zaleczyło:-(). Czasem lepiej ostrzej zareagować niż by się coś miało ślimaczyć i jakieś świństwo rozwinąć. Uszka do góry!
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Iwonko sie nie stresuj kochana ... tak jak pisze Blue lepiej dokladnie zaleczyc niz później zalowac ze sie tego nie zrobilo ... ja niestety badź stety ;-) nie wiem jak to jest z wypalaniem bo nigdy nie mialam ... w wieku jakis 22 lat mialam nadzerke i wytepilam ja czopkami i od tamtej pory cisza ... bedzie dobrze ... daj znac jak wyniki za 3 tyg.
a tak poza tym to ja tez sie musze wybrac na kontrole
a tak poza tym to ja tez sie musze wybrac na kontrole
reklama
iwonko 9 lat to kupa czasu! Dziś gabinety ginekologiczne wyposażone są o niebo lepiej. Jak doktor zastosuje dobrze dobrane znieczulenie to naprawdę sam zabieg oprocz wiadomego dyskomfortu jest praktycznie bezbolesny. trzymam kciuki.
Podziel się: