reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
dobrze, ze mi sie przypomnialo, ze ja tez musze jechac odebrac wyniki!!!
czarodziejka - jak juz pisalam, wez sobie cytryny i poros, zeby ci wcisnela laborantka do tej glukozy. wtedy jest mniej mdla.
czarodziejka - jak juz pisalam, wez sobie cytryny i poros, zeby ci wcisnela laborantka do tej glukozy. wtedy jest mniej mdla.
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Wrocilam
Uslyszlam wiele dobrych wiesci
Szyjka juz sie nie skrocila, zamknela sie ponownie bardzo mocno ... maluszek buszowal okropnie przy odsluchiwaniu serduszka
Bole podbrzusza związane są z rozciagającą sie macica ale jako ze jestem drobnej budowy macica naciska na miesnie i stad bol .. oprocz tego Dawidek jest nisko ulozony i naciska na pecherz a ze ma mniej miejsca to jeszcze probuje przesunąc jelita
Dalej mam brac Luteinke dopocgwowo
Na bole podbrzusza dostalam Fenoterol, ktory najpierw mam brac co 8 godzin, a po trzech dniach co 12 godz.
Pol godz. przed Fenoterolem mam wziasc Isoptin
Nadal mam uwazac i nie przepracowywac sie, ale nic nie mowila ze mam ciagle lezec
Jestem przeszczesliwa ze wszystko sie dobrze skonczylo
Dziekuje dziewczeta za trzymanie kciukow i podtrzymywanie mnie na duchu :-*
Uslyszlam wiele dobrych wiesci
Szyjka juz sie nie skrocila, zamknela sie ponownie bardzo mocno ... maluszek buszowal okropnie przy odsluchiwaniu serduszka
Bole podbrzusza związane są z rozciagającą sie macica ale jako ze jestem drobnej budowy macica naciska na miesnie i stad bol .. oprocz tego Dawidek jest nisko ulozony i naciska na pecherz a ze ma mniej miejsca to jeszcze probuje przesunąc jelita
Dalej mam brac Luteinke dopocgwowo
Na bole podbrzusza dostalam Fenoterol, ktory najpierw mam brac co 8 godzin, a po trzech dniach co 12 godz.
Pol godz. przed Fenoterolem mam wziasc Isoptin
Nadal mam uwazac i nie przepracowywac sie, ale nic nie mowila ze mam ciagle lezec
Jestem przeszczesliwa ze wszystko sie dobrze skonczylo
Dziekuje dziewczeta za trzymanie kciukow i podtrzymywanie mnie na duchu :-*
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
MoniQa -to fantastycznie, bardzo się ciesze że jest z Tobą i Dawidkiem wszystko w porządku
Czarodziejka
Fanka BB :)
MoniQo to oznacza że Ty sama uwierzyłaś że jest i może zawsze być dobrze....I TAK TRZYMAJ!!!!
Ciesze się niezmiernie że nadal będziesz z nami....nie wyobrażam obie "BB"-październiczowki bez Twojej obecności.....
Sciskam Cię niezmiernie :-) i poglaszcz ode mnie Maluszka.....grzeczny chłopczyk
Ciesze się niezmiernie że nadal będziesz z nami....nie wyobrażam obie "BB"-październiczowki bez Twojej obecności.....
Sciskam Cię niezmiernie :-) i poglaszcz ode mnie Maluszka.....grzeczny chłopczyk
MoniQa super wieści!!! ;D ;D Bardzo się ciesze :-* Pewnie Ci gin mówiła ale na początku po Isoptinie i Fenoterolu możesz bardzo źle się czuć! Możesz się trząść i mieć dość silne zawroty głowy. To nieprzyjemne ale NORMALNE! Po kilku dniach organizm przywyknie ale na początku uwazaj po prostu bardziej na siebie bo z równowaga bywa kiepsko
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Aga :-* ... ja to jeszcze, byle z Dawidkiem bylo zawsze w porzadku
Czarodziejka dziekuje za mile slowa :-* .. Dawidek poglaskany, chyba sie obudzil i mamuske teraz z buta traktuje
Tak Ines mowila mi ... mam sie nie martwic bo to normalne a Ty to bierzesz?? buziolki :-*
Ach w ogole to dzisiaj sie dowiedzialam ze od 24 wrzesnia moge sie spodziewac porodu ... i od tego dnia maluszkowi juz nic nie zagraza jest w pelni rozwiniety
Czarodziejka dziekuje za mile slowa :-* .. Dawidek poglaskany, chyba sie obudzil i mamuske teraz z buta traktuje
Tak Ines mowila mi ... mam sie nie martwic bo to normalne a Ty to bierzesz?? buziolki :-*
Ach w ogole to dzisiaj sie dowiedzialam ze od 24 wrzesnia moge sie spodziewac porodu ... i od tego dnia maluszkowi juz nic nie zagraza jest w pelni rozwiniety
reklama
Podziel się: