reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

po wizycie u gina

a ja tak szczerze mówiąc nawet nie wiem jakie mam wyniki ::)
lekarz nic nie mówi, więc chyba są dobre ;D

reklama
dobrze, ze mi sie przypomnialo, ze ja tez musze jechac odebrac wyniki!!!

czarodziejka - jak juz pisalam, wez sobie cytryny i poros, zeby ci wcisnela laborantka do tej glukozy. wtedy jest mniej mdla.

MoniQa trzymam kciuki najmocniej jak umiem i czekam na wieści!!! Będzie dobrze!!!!  :-* :-* :-* :-* :-*

Wrocilam :)

Uslyszlam wiele dobrych wiesci :)
Szyjka juz sie nie skrocila, zamknela sie ponownie bardzo mocno :) ... maluszek buszowal okropnie przy odsluchiwaniu serduszka :D
Bole podbrzusza związane są z rozciagającą sie macica ale jako ze jestem drobnej budowy macica naciska na miesnie i stad bol .. oprocz tego Dawidek jest nisko ulozony i naciska na pecherz a ze ma mniej miejsca to jeszcze probuje przesunąc jelita :D
Dalej mam brac Luteinke dopocgwowo
Na bole podbrzusza dostalam Fenoterol, ktory najpierw mam brac co 8 godzin, a po trzech dniach co 12 godz.
Pol godz. przed Fenoterolem mam wziasc Isoptin
Nadal mam uwazac i nie przepracowywac sie, ale nic nie mowila ze mam ciagle lezec :)
Jestem przeszczesliwa ze wszystko sie dobrze skonczylo :)

Dziekuje dziewczeta za trzymanie kciukow i podtrzymywanie mnie na duchu :-*

MoniQo to oznacza że Ty sama uwierzyłaś że jest i może zawsze być dobrze....I TAK TRZYMAJ!!!!
Ciesze się niezmiernie że nadal będziesz z nami....nie wyobrażam obie "BB"-październiczowki bez Twojej obecności.....

Sciskam Cię niezmiernie :-) i poglaszcz ode mnie Maluszka.....grzeczny chłopczyk ;)

MoniQa super wieści!!! ;D ;D Bardzo się ciesze  :-* Pewnie Ci gin mówiła ale na początku po Isoptinie i Fenoterolu możesz bardzo źle się czuć! Możesz się trząść i mieć dość silne zawroty głowy. To nieprzyjemne ale NORMALNE! Po kilku dniach organizm przywyknie ale na początku uwazaj po prostu bardziej na siebie bo z równowaga bywa kiepsko :)

Aga :-* ... ja to jeszcze, byle z Dawidkiem bylo zawsze w porzadku ;)

Czarodziejka dziekuje za mile slowa :) :-* .. Dawidek poglaskany, chyba sie obudzil i mamuske teraz z buta traktuje :D

Tak Ines mowila mi ... mam sie nie martwic bo to normalne ;) a Ty to bierzesz?? buziolki :-*

Ach w ogole to dzisiaj sie dowiedzialam ze od 24 wrzesnia moge sie spodziewac porodu :) ... i od tego dnia maluszkowi juz nic nie zagraza jest w pelni rozwiniety :)

reklama
MoniQa to super wiadomość :D :D :D Całuski dla Ciebie i dla Dawidka :-* :-* :-*

Do góry