reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

po wizycie u gina

Wszystko u malucha oki. Oczywiście płci nie znamy bo najpierw ułożyło się dupcią, a potem nóżki podciągnęło tak, że załoniło całe przyrodzenie. Mąz oglądał i się śmiał bo maluch miał czkawkę :D :D :D
Ciesze się bardzo - pozdrawiam :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Rudykot no i tak dalej :) .. szkoda tylko ze maluszek to taki wstydzioszek ;) ... niom ale grunt ze zdrowy :) .. buziolki :-*

Dzisiaj ja się wybieram na wizytę do lekarza no i oczywiście już się martwię czy wszystko ok... ::)
Wchodze prawdopodobnie ok 19, 20. Strasznie dużo pacjentek jest na dziś zapisanych... :( Postaram się jeszcze wieczorem napisac co i jak a jeśli mi się nie uda to rano na pewno się odezwę.

Ines
a co ma być nie tak?!!!! Napewno u dzideczka oki.......ale wiem co czuejsz bo jak mi przychodzi isc na wizyte to z jednej strony sie ciesze a zdrugiej...skubie pazurki......ale zobaczysz ze wsio jest ok:-)

No to jestem :) Wszystko ok poza morfologią... Mam brać żelazo bo mi morfologia poleciała za bardzo w dół. Jeśli chodzi o szyjkę to zamknięta, konsystencja ok tylko krótkawa odrobinke ale mam sie nie martwic :) Następna wizyta 20.08 Aha no i test z 50 mg glukozy mam zrobic... ::)

Ines inaczej byc nie moglo .. wspolczucia z glukozą ;) .. ale da sie wytrzymac :D ... bedziesz jadla zelazo i wszystko wroci do normy :-*

reklama
Gufi wyczytalam to na necie i pytalam dzisiaj o to moja gin... potwierdziła! Ta glukoza jest obrzydliwa ale mozna poprawic jej smak wciskajac cała cytrynę!!! Podobno znacznie łatwiej wtedy wypic a zupelnie sie właściwości nie zmienia! :) Mam nadzieję ze nie bedzie az tak paskudnie ::)

Do góry