reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

po wizycie u gina

byłam dzis u gina, wszystko w porządku - ulżyło mi strasznie.
nie wiem czy to normalne, ale w ciągu 20 dni dno macicy podniosło się o 10 cm !
wiem, że u mnie moze to być trochę więcej, ale gdzieś czytałam, ze powinna rosnąć ok 1cm na tydzień.
A jak to u was wygląda?
pozdrawiam

reklama
No to super Basiu :) dzieciaczki rosną zdrowe:) jeśli chodzi o dno macicy, to też gdzieś czytałam, że powinno rosnąć 1 cm na tydzień, jak u mnie to wygląda, to Ci nie powiem, bo niestety się nie orientuję :-[ ale skono gin nic nie mówił, to znaczy,że wszystko jest tak jak trzeba :)

Basiu superasne wiadomosci :) .. ale oczywiscie innych sie nie spodziewalam :)

A co do tego 1 cm to nie na miesiac ma tak rosnac ?? kurcze w takim razie ja juz sie pogubilam ;D

podobno od 20 tygodnia macica rośnie o ok 1cm na tydzień,
Moniqa - trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia (mam na myśli rozwarcie oczywiście), pozdrawiam i miłej nocki życze wszystkim mamusiom

Basiu wydaje mi sie ze juz jest troszke lepiej .. ale ciii bo nie chce zapeszac ;D ... ale zauwazylam ze nie mam tak silnych uplawow jak mialam jeszcze pare dni temu :) .. moze w koncu tabletki zaczely dzialac tak jak powinny :) .. z drugiej strony .. nic nie robie, tylko leze i sie obijam ;D

Moniq - i tak wąlsnie masz robić leżeć i sie obijać (o poduszki)
i uważać na siebie - moja koleżanka miała to co Ty bo sie przy remoncie do sprzątania zabrała takiego gruntownego i dlatego mi mój misiek nie pozwla nic robić buuu ale z drugiej strony to dobrze też sie lenie

Idę jutro o godz. 9 na wizytkę - trzymajcie kciuki :)
Życzę wszystkim mamusiom dobrej nocki :) :) :)

Loja kciuki mocno zacisniete .. czekamy na wiadomosci :)

Ja tez zmykam juz do lozia

Dobranoc mamuski :)

A mnie odwołali wczorajszą wizyte bo moja doktor chora :( Teraz nie wiem kiedy będzie... pewnie przyszły czwartek... Eh szkoda bo strasznie jestem ciekawa czy wszystko na pewno ok ::)

Loja bedzie wszystko dobrze :) Czekamy na relacje po... :)

reklama
Ines a rozmawialas z gin? Bo Ty przeciez masz L4 prawda? a do 3 dni musisz doniesc nastepne ... szkoda ze tak wyszlo jak wyszlo :|

Do góry