reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

po wizycie u gina

reklama
witam, wczoraj byłam na usg, ale zbyt wiele nie pooglądałam, bo co sie położyłam robiło mi sie słabo...
Gwiazdeczka - przedwczoraj mnie mierzyli - mam 113 cm w "talii" ;D , czyli podobnie jak ty!
pozdrawiam

MoniQa na doniesienie do pracy L4 mam 7 dni... Ale rozmawialam z gin i powiedziała ze odłoży dla mnie druczek. Jeśli wyzdrowieje i bedzie przyjmowala w poniedzialek to sie do niej wybiore... No a mam nadzieje ze juz wyzdrowieje :)

Już jestem po wizytce z maluszkiem wszystko w porządku jest bardzo ruchliwy cały czas akrobacje :) :) :) :) Waży już 520 g ;D ;D ;D.
Nasz syneczek pięknie się rozkraczył i pokazał w całej okazałości klejnoty rodzinne ;D ;D ;D

Idziemy dziś powtórnie, po 2 tygodniach na połówkowe. Pisałam jak ostatnio maluch się wiercił, że lekarz nic prawie nie mógł na 100% stwierdzić. Mam nadzieję, że dziś będzie maluch grzeczniejszy i da się zbadać :D :D :D :D Trzymajcie kciuki bo jak zwykle się trochę boję ::) ::) ::)Może dowiemy się również czy to Zośka czy Franek tak się wierci :D :D :D

reklama
Do góry