reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczynki...wczoraj byłam troche nieobecna z uwagi na GIGANT ZATRUCIE....nie polecam jedzenia winogrona!!!!!
....to był jeden z najgorszych dni mego zycia...i ja sie wymęczylam caly dzien nad kibelkiem...i synek tez pewnie sie umęczyl w kurczącym sie brzuszku......co do zdjęć...obiecuje ze wkleje...brzusek tez....
całuchy w brzuchy :-)
....to był jeden z najgorszych dni mego zycia...i ja sie wymęczylam caly dzien nad kibelkiem...i synek tez pewnie sie umęczyl w kurczącym sie brzuszku......co do zdjęć...obiecuje ze wkleje...brzusek tez....
całuchy w brzuchy :-)
nadia
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
No i wróciłam z wizyty/usg połówkowego Wszystko jest w porządku, począwszy od główki, przez serduszko, żołądek, nerki itd. Ilość wód tez mam oki, łożysko w odpowiednim miejscu, przyklejone do ścianki macicy A szkrab dzis ponownie uwidocznił nam i potwierdził że będzie synkiem-Wiktorkiem, no i mimo że nie mam specjalnie dużego brzusia okazało się że waży już 505 gram i mierzy około 26 cm Acha i okazało się że przesunął sie termin porodu na 23 października, choć sam gin powiedział że nie do końca nalezy w to wierzyć bo może być tak że po prostu dzidzia jest duza i urodzi sie 31 października. Zdjęć mam chyba z 10 porobionych, ale kurcze zapomniałam poprosić gina o fotkę całego synka, i mam tylko fotki poszczególnych organów, więc nie ma co pokazywać Wyniki z krwi tez mi wyszły dobre, więc oby tak dalej, uff. Zatem zaczynam odliczać kolejny miesiąc do kolejnej wizyty ;D
nadia
Monia na pewno będzie u Dawidka i u Ciebie w porządku trzymam kciuki razem z Wiktorkiem Koniecznie po powrocie od razu pisz co i jak!!
Aaa, zapomniałam napisac że mały dzis słodko ziewał, a potem robił mniam, mniam, połykając wody płodowe, a następnie pokazał kciukiem OK po czym kciuk wylądował w buzi ;D Och słodkie te nasze maleństwa
Aaa, zapomniałam napisac że mały dzis słodko ziewał, a potem robił mniam, mniam, połykając wody płodowe, a następnie pokazał kciukiem OK po czym kciuk wylądował w buzi ;D Och słodkie te nasze maleństwa
Nadia super że Wiktorek zdrowiutki No i jak chętnie pokazuje co ma między nóżkami :laugh: :laugh:
MoniQa trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę Na pewno jest wszyyyyyystko super!
A ja wizyte mam w czwartek i też już trzese portkami czy aby wszystko ok :
No i 25 tydzień dzis zaczęłysmy z Mariczką ;D
MoniQa trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę Na pewno jest wszyyyyyystko super!
A ja wizyte mam w czwartek i też już trzese portkami czy aby wszystko ok :
No i 25 tydzień dzis zaczęłysmy z Mariczką ;D
Nadia - jeszcze raz gratuluje syneczka, najważniejsze że maluszek jest zdrowiutki już teraz widać jaki będzie z niego kawał mężczyzny
Ja też nie mogę już się doczekać wizyty - idę w piątek ( zacznę się denerwować w czwartek )
MoniQa - zaciskam mocno kciuki :-*
Ja też nie mogę już się doczekać wizyty - idę w piątek ( zacznę się denerwować w czwartek )
MoniQa - zaciskam mocno kciuki :-*
reklama
Agnieszka18
A ja dopiero 3.07 i mam nadzije że też tak jak u Was będzie wszytsko w porząsiu
A może moja dzidzia się ujawni kim jest i przestanie ściemniać i czarować - podejrzenia lekarza na nic sie nie przydają - po co mówic cokolwiek jak sie nie jest pewnym.
Powiedział że na 80% dziewucha - nakupuję sukienek a za miesiąc dowiem sie miały być ogrodniczki a nie sukienki....
Nie mogę sie doczekać kiedy będę wiedzieć na pewno - jak Wy
A może moja dzidzia się ujawni kim jest i przestanie ściemniać i czarować - podejrzenia lekarza na nic sie nie przydają - po co mówic cokolwiek jak sie nie jest pewnym.
Powiedział że na 80% dziewucha - nakupuję sukienek a za miesiąc dowiem sie miały być ogrodniczki a nie sukienki....
Nie mogę sie doczekać kiedy będę wiedzieć na pewno - jak Wy
Podziel się: