reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
No i wrocilam z wizyty
Wszystko w porzadeczku, bo jakby mialo byc inaczej ... serducho bije 160/min ... maluszek kopie mamuske ( to co czuje to juz maluszek) .. badania w normie ... dostalam pelno jakis ulotek o maluszkach i plytke o wychowaniu maluchow ;D
Katka pytalam o te bole ... dowiedzialam sie ze denerwowac sie mam wtedy gdy.. bol jest narastajacy i czuje sie tak jakby mialo mnie zaraz rozerwac od srodka , ciagnie tak do dolu przy czym mocno twardnieje brzuch ... chwilowe bole(skurcze) + lekkie twardnienie to normalne ... z czasem bedzie sie to powiekszac ... macica przygotowywuje sie do porodu ... teraz mam brac przy bolach nospe i polozyc sie na pol godzinki ... tak wiec nie martw sie kochana
Wszystko w porzadeczku, bo jakby mialo byc inaczej ... serducho bije 160/min ... maluszek kopie mamuske ( to co czuje to juz maluszek) .. badania w normie ... dostalam pelno jakis ulotek o maluszkach i plytke o wychowaniu maluchow ;D
Katka pytalam o te bole ... dowiedzialam sie ze denerwowac sie mam wtedy gdy.. bol jest narastajacy i czuje sie tak jakby mialo mnie zaraz rozerwac od srodka , ciagnie tak do dolu przy czym mocno twardnieje brzuch ... chwilowe bole(skurcze) + lekkie twardnienie to normalne ... z czasem bedzie sie to powiekszac ... macica przygotowywuje sie do porodu ... teraz mam brac przy bolach nospe i polozyc sie na pol godzinki ... tak wiec nie martw sie kochana
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Oj Moniczko, tak sie ciesze ze wsio jest dobrze,a o tych bolach to i mnie sie przyda wiedziec.
Buzka dla Was :-*
Buzka dla Was :-*
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Mam nie najlepsze wyniki i będe powtarzać badania morfologię i mocz a w poniedziałek mam wizytę u gina jak się strasznie denerwuję
reklama
A ja po wizycie Szyjka na szczęście przez te skurczyki się nie skróciła. Wszystko jest ok! Mam tylko brać więcej nospy jak tak się dzieje nawet do 8 tabletek dziennie. No i więcej poleżec nie forsować się... : Dobrze że jest dobrze A Malutka jest ruchliwa jak nie wiem co Aż moja gin się śmieje że mały dziabelek z niej i pewnie będę miała z nią przeboje jak się urodzi Jak słuchamy serduszka to trudno je wyłapać spomiędzy walnięć, kopnięć, szturchnięć itp. no i ucieka spryciula mała. A ruchy czuję niemal cały czas : Czasem tak mnie kopie że aż brzuch podskakuje : Kiedy to Maleństwo śpi???
Podziel się: