reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

znam ten bol Madzia, ale dzisija moj nawet wczesniej z pracy wyszedl zebysmy na spacerek poszli...matko wkoncu na powietrzu....jak taka pogod bedzie caly czas to w domu sie udusze......na solarke pojde jak schudne tak obie postanowilam ciekawe czy wytrwam.znalazlam dzisiaj stare foto i si e podlamalam taka to juz nie bede nigdy , znowu kusi mnie blondaskowaty kolor....
Antares Toska wie co robi ;-)

reklama
A pomyśl Myfa, że jak maluchy zaczna już chodzić i będzie sie można przesiąść na lekka parasolkę, co to ją można spokojnie ze schodów znieść, to akurat znowu bedzie zima i dupa blada... :mad:

Ewako a no wyszły - bo te w środku miałam rozpuszczające (dowiedziałam się na wizycie u gina) i wreszcie wylazły supełki.

Antares no to gratuluję siły co do solarki. My jutro malujemy, ale kuchnię, więc ja dzieci pakuję i do mamusi na sobotę się zwalam. :laugh: No i poprosiłam o gotowy obiadek cobym robić nie musiała.

cholerka, masz racje Madzia , ale z drugiej strony zawsze sanki bedzie mozna zabrac zamiast wozka ;-)

Laseczki współczuje wam jak sie ciesze ze na parterze mieszkam nie wyobrazam sobie dnia bez spacerku wczoraj 2,5 godz chodziłam az mnie nogi i
łapy od pchania wózka bolały no i to najlepszy sposób by Olcie uspic w południe ale co tam wiosna niedługo juz!!

Magduska i Madzia musimy zrobic zlot w 3miescie nie bedziemy gorsze od stolycy ;D

U nas wczoraj byla wizyta "wizowej ciotki" (moja najlepsdza psiapsiolkka zawitala z Londynu :-) Przywipzla malej kilka ciuszkow a mnie naladowala akumulatorki ploteczkowe) :-)
Dzisiaj przyjezdza moja mama i zostaje do jutra. Wykorzystam ten fakt i tez skocze do solarki :-) Mam w bloku obok :-)
A dzisiaj u nas piekne sloneczko, mala od 3 dni przesypia prawie cale nocki (ateje raz o 3 na szybkie cycolenie :-) )
Kochanie mnie dzisiaj chcialo przytulic (tylko bez podtekstow... jeszcze te 2 tygodnie mam zamiar poczekac), ale malje sie ulewalo ;-(
Generalnie zyc nie umierac :-)
I zaraz ladujemy sie na dluuuugi spacerek :-)

reklama
Antares77 pisze:
W Ząbkach powiadasz.... znam tam pare osób  :mad: no to nie jest tak daleko :) pewnie , ze czekamy - super :) po co masz jechać autobusem - zapakujesz dzieci do wozu i jazda :) przecież masz to przecwiczone :)
Wstyd się przyznać, ale ze mnie taki byle jaki kierowca. Po Ząbkach to jescze pojeżdże, a  żeby do stolicy się wybrać, uuuuuu to muszę poćwiczyć  ;D. Ale jakby co to zawsze jest szofer  ;D. A co!

W STOLICY JEST JAKIŚ ZLOT?????

Nooooo, w parku bródnowskim jak troszki mocniej słonko zacznie grzać  :)

Do góry