reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

Antares ja tez z checia na solarke poszlabym ale dupa blada bo cc jakos narazie sie boje zreszta z tego co wiem to chyba za szybko po porodzie nie ma co sie tam wybierac przegrzanie moze sie zle skonczyc...

reklama
a i zapomnialam napisac Antares mam nadzieje ze nie zapesze ale w wakacje chyba znowu wawa mam nadzieje ze juz na stale bo oszaleje z tymi przeprowadzkami ;-)
(tak tesknie za targówkiem - CH) tutaj nie ma nic takiego nawet supermarketu ....wielk wies pomimoze miasto n spore

Myfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) SZAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ :) ja mieszkam blisko CH Targówek :) Przyjeżdżaj szybko :) Przyjeżdżaj :)

a co do solarium to chyba nie bedzie tak źle - ja musze coś ze sobą zrobić bo sfiksuję :) Ciocia Karolla sie solaryzowała i oprócz tego, ze (jak zwykle) wygląda bosko nic jej nie jest :)

Szczęściary... :)Też bym się poopalała, ale już chyba nie skorzystam, bo mam z natury jasną skórę i strasznie dużo pieprzyków i jeden mi się w ciąży bardzo powiększył, nie daj boże po tym solo przed ślubem i się boję teraz a kurcze mam dla kogo żyć.

a mi po ciązy sie żyły rozszerzyły (boshe jaki rym :) cholipa i to niesymetrycznie tylko na jednej nodze!!!!!!! wrrrrrrrrr nei wygląda to fajnie ale co tam.

Myfa ja tez po cc i na solarke chodze 1 raz w tyg blizne zakrywam i cycochy tez i jest ok a jakie samopoczucie fajowe ;D polecam!!!

Dołączam do klubu większego lewego cycka- u mnie tak całe życie.

CH Targówek- także moje miejsce zakupów, najbliżej. Zacznę cię Antares tam wypatrywać  8) :)

reklama
Do góry