reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
a i zapomnialam napisac Antares mam nadzieje ze nie zapesze ale w wakacje chyba znowu wawa mam nadzieje ze juz na stale bo oszaleje z tymi przeprowadzkami ;-)
(tak tesknie za targówkiem - CH) tutaj nie ma nic takiego nawet supermarketu ....wielk wies pomimoze miasto n spore
(tak tesknie za targówkiem - CH) tutaj nie ma nic takiego nawet supermarketu ....wielk wies pomimoze miasto n spore
Myfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SZAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ ja mieszkam blisko CH Targówek Przyjeżdżaj szybko Przyjeżdżaj
a co do solarium to chyba nie bedzie tak źle - ja musze coś ze sobą zrobić bo sfiksuję Ciocia Karolla sie solaryzowała i oprócz tego, ze (jak zwykle) wygląda bosko nic jej nie jest
a co do solarium to chyba nie bedzie tak źle - ja musze coś ze sobą zrobić bo sfiksuję Ciocia Karolla sie solaryzowała i oprócz tego, ze (jak zwykle) wygląda bosko nic jej nie jest
Madzia_S
Matka Polka
Szczęściary... Też bym się poopalała, ale już chyba nie skorzystam, bo mam z natury jasną skórę i strasznie dużo pieprzyków i jeden mi się w ciąży bardzo powiększył, nie daj boże po tym solo przed ślubem i się boję teraz a kurcze mam dla kogo żyć.
Madzia_S
Matka Polka
Na jedną nogę wdziejesz latem maskującą pończochę... ;D
reklama
Podziel się: