reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Antares ja tez z checia na solarke poszlabym ale dupa blada bo cc jakos narazie sie boje zreszta z tego co wiem to chyba za szybko po porodzie nie ma co sie tam wybierac przegrzanie moze sie zle skonczyc...

reklama
a i zapomnialam napisac Antares mam nadzieje ze nie zapesze ale w wakacje chyba znowu wawa mam nadzieje ze juz na stale bo oszaleje z tymi przeprowadzkami ;-)
(tak tesknie za targówkiem - CH) tutaj nie ma nic takiego nawet supermarketu ....wielk wies pomimoze miasto n spore

Myfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) SZAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ :) ja mieszkam blisko CH Targówek :) Przyjeżdżaj szybko :) Przyjeżdżaj :)

a co do solarium to chyba nie bedzie tak źle - ja musze coś ze sobą zrobić bo sfiksuję :) Ciocia Karolla sie solaryzowała i oprócz tego, ze (jak zwykle) wygląda bosko nic jej nie jest :)

Szczęściary... :)Też bym się poopalała, ale już chyba nie skorzystam, bo mam z natury jasną skórę i strasznie dużo pieprzyków i jeden mi się w ciąży bardzo powiększył, nie daj boże po tym solo przed ślubem i się boję teraz a kurcze mam dla kogo żyć.

a mi po ciązy sie żyły rozszerzyły (boshe jaki rym :) cholipa i to niesymetrycznie tylko na jednej nodze!!!!!!! wrrrrrrrrr nei wygląda to fajnie ale co tam.

Myfa ja tez po cc i na solarke chodze 1 raz w tyg blizne zakrywam i cycochy tez i jest ok a jakie samopoczucie fajowe ;D polecam!!!

Dołączam do klubu większego lewego cycka- u mnie tak całe życie.

CH Targówek- także moje miejsce zakupów, najbliżej. Zacznę cię Antares tam wypatrywać  8) :)

reklama
Do góry