reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

Czy ja się w końcu do tego mojego gina wybiorę ??? Najpierw przez dwa tygodnie go nie było, a dziś do mnie zadzwonili, że jest chory. A już się nastawiłam. Więc na kontrolną wizyte po porodzie pójde w 10tygodniu ( z Natalka tez jakoś tak było).

reklama
a ja po dzisiejszej wizycie, wszystko ok nadrzerek żadnych nie ma cytologia pobrana no i recepty na piguły są cerazette tabletki
to jedyne na rynku które można brac w czasie karmienia dostałam ulotke poczytałam i dziś pierwszą łyknęłam za 7 dni jest skuteczna póki
co trzeba uważać!!

hm karolla a moj gin powiedzial mi ze cytologia po pierwszej miesiaczce bedzie pobrana...nie czaje czemu teraz nie zrobil...przed swietami chyba tydzien wczesniej pojade do rodzicow i pojde do swojego starego gina...

Myfcia a miałaś po cc wynik histopatologiczny pobierany bo mi przy wypisie dali karte i info że po 14 dniach mam odebrac ten wynik
troche sie zdenerwowałam bo to przecież wynik na komórki rakowe ale ginka mówiła że rutynowo biorą łożysko i wszystko do badania
i moja lekarz odebrała mi w szpitalu wynik bo tam pracuje wsio jest ok nawet wage łożyska podali 680 gram o mamo ponad poł kilo ;)

Antares77 pisze:
Ale jaja - Bródno górą :) mało nas mało nas do pieczenia chleba :) Kto sie jeszcze zgłasza???? SUPER DZIEWCZYNY BARDZO SIE CIESZE :) my póki co czekamy na wózek - amortyzator mielismy walnięty i czekamy na zwrot z reklamacji  :mad: juz jajo znosze w tym domu.

no to antares widze , ze masz taka zabawe z wozkiem jak i my juz po trzech tygodniach sprezyna poszla tylko ja musialam do mamy do polski wyslac a ty jestes chociaz na miejscu
dlatego musialam kupic nastepny wozek na ebayiu uzywany pokazalam w zakupach

ja wczoraj miałam wizyte i tez cytologii mi nie pobierała.

Karolla a co do tabletek cerazette moja twierdzi ze trzeba przez 14 dni uważać..... hmmmm

reklama
my póki co czekamy na wózek - amortyzator mielismy walnięty i czekamy na zwrot z reklamacji  :mad: juz jajo znosze w tym domu.

no to antares widze , ze masz taka zabawe z wozkiem jak i my juz po trzech tygodniach sprezyna poszla tylko ja musialam do mamy do polski wyslac a ty jestes chociaz na miejscu
dlatego musialam kupic nastepny wozek na ebayiu uzywany pokazalam w zakupach

Do góry