reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po wizycie u gina.

Blond - u nas był walniety od początku tylko, ze my odkrylismy to dopiero teraz.Jestem ciekawa kiedy dostaniemy wózek z powrotem bo mnie szlag trafi.Coraz ładniejsza pogoda a Toska w domu wrrrrrrrrrr....

ja tez nie miałam cytologii, a nastepna wizyta za 2 mies.

reklama
Może dlatego lekarze nie pobierają cytologii teraz, że mamy karmiące mają rozmazy wyglądające jak u staruszek :D W takim rozmazie widać w sumie tylko czy nie ma jakiegoś odczynu zapalnego i ewentualnych poważnych zmian komórkowych, o które ciężko podejrzewać kogoś kto miał dobry wynik cytologii dziewięć miesięcy temu. Dlatego czasem czeka się na pierwszą miesiączkę, bo działają juz normalnie hormony i wtedy ładnie widać w cytologii wszystkie hormonozależne warstwy nabłonka. Wtedy taki wynik jest na prawdę miarodajny.

Ewako w ulotce jest napisane że 7 dni i jest się niepłodną ;) no chyba że weźmie sie tabletki 21 dni po porodzie to od razu działają !

Antares77 pisze:
Dytek ja Ci moge polecic swojego.Prywatnie przyjmuje na Kopernika.Jak chcesz dam Ci namiary :)
Dzięki Antares. Jak mnie w ten piatek jeszcze raz zrobi w konia to pewnie się zgłoszę do Ciebie po namiary. Na razie upieram sie tam, bo to prywatnie- niezły lekarz, ale płaci zakład pracy.

Jejku i ja się muszę w końcu do gina wybrać i do endokrynologa - bo przez to wszystkozapomniałam o sobie ;D

reklama
Byłam przedwczoraj u mojego lekarza. Wszystko dobrze, macica skurczona jak trzeba, zachwyt nad dzieciną prawidłowy, przy okazji pan doktor pokazał nam zdjęcia swoich córek i pogadaliśmy o dzieciach.

Ostatnia edycja:
Do góry