reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Remeny! Nie łam się. Bierz kredyt, tak ja my, kiedyś się spłaci a póki co masz swoje gniazdko. Dziecko ma dom i poczucie bezpieczeństwa. A w międzyczasie może w totka wygrasz albo Ci kosmici podrzucą? ;D :laugh: :laugh: :laugh: Ja tak sobie wytłumaczyłam i mamy, takie na jakie nas stać, 32 m2 - ale nasze! ;D

reklama
Dziewczyny ale w dzisiejszych czasach to chyba tylko nieliczni mają kasę na mieszkanie my tez mamy kredyt ale co tam
jest mieszkanko i to jest najważniejsze !

o domku na wlasnej dzialeczce....nawet nie mysle narazie moze za 2,5 roku cos w Legionowie ;-) albo konstancinie hahaha ale mam dziwny humor....

Myfa nowe budownictwo to jest to. My mieszkalismy na 27 m (we trójkę!) w budynku z lat 50-tych. makabra. A teraz niecałe 50m, ale blok nowiutki - my jesteśmy pierwszymi mieszkańcami. Bez porównania. Tylko remont, a raczej wykańczanie to był szok. Wstawialismy wszytsko łącznie z rurami, podłoga, drzwiami itp.
No a wasze mieszkanko wyglada super.

No a ja planuję w Sopocie działke kupic najlepiej nad morzem ha ha ha chyba bym  do końca życia jej nie spłaciła!!!

A w Konstaancinie ładne wille są oj ładne jak kupisz Myfa cos to daj znać ;)

Karolla ja bede jezdzic do Sopotu na Twoja dzialeczke a Ty do mojej wielkiej willi w Konstancinie ;-)
Karola7 nasze pierwsze mieszkanko wspolne w wawie mialao 42 m w nowym bloku ochrona, winda w 4 pietrowcu....pod nami Pani mieszkala ktora czesto Man odwiedza....wisa wi aktor z klanu haha...i dojrzalam jeszcze ta co grala w samym zyciu....dla prowincjoniuszki to byl szok ;-)

Wiem cos o tym. Moja siostra wynjmuje teraz mieszkanko w Wawie w bloku gdzie mieszka syn Sojki i babcia Kasi Figury. Reszty jeszcze nie zidentyfikowała. Ale co to dla niej. Jeszcze w czerwcu jej "sasiadem" był pan prezydent ;)(bo mieszkała w Dziekance na Krakowskim Przedmieściu) A ja tylko spotykam Beatę Kozidrak jak odwozi córkę do szkoły obok mojego bloku.

O ludzie, fajnie macie. To ciekawe zjawisko, że dzieki takim, niby nic nie znaczącym kontaktom, człowiek przez chwilę może poczuć sie jakoś wyjątkowo. A ja nikogo sławnego nie znam i nie spotykam :(

misia q, jak to bylo dokladnie z tymi skurczami jak na @ i co Ci lekarz powiedzial, czy powinnam o tym powiedziec mojemu ginowi, czy jest powod do niepokoju?Prosze napisz mi cos wiecej.

reklama
Byłam wczoraj u gina bo sie martwilam tym ze boli mnie brzuch jak duzo chodze i czesto mi twardnieje. Ale lekarz mnie zbadal i powiedzial ze wszystko jest wporzadku. Że szyjka macicy jest dluga , ze jestem zdrowa i nie mam sie czym martwic. A jak bede miala twardy brzuch to mam wziasc no spe. Dal mi skierowanie na wyniki- mocz, krew. glukoze. Sluchal tetna plodu. Jakos sie uspokoilam po tej wizycie. A bolec mnie troche wszystko moze bo w tym miesiacu bardzo duzo przytylam az 5 kilo. W sumie od poczatku ciazy bedzie juz 8.

Do góry