reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Mika_27 pisze:
misiaq, te skurcze jakby miesiaczkowe, to byly naprawde skurcze, czy tylko takie "rozlane" po podbrzuszu pobolewanie jak na miesiączkę? Bo ja mam czasem takie pobolewanie, ale lekkie i skurczow chyba nie czuje.

to raczej nie skurcze a takie właśnie pobolewanie jak na miesiączkę, dokładnie jak określiłaś :)

reklama
Nigdzie się nie wybieram zostaję z lutówkami i tak mam najmniejszy brzuch ale dzidzia duża 794g.Ja też ponad rok temu miałam generalny remont i robilam krok po kroku lącznie z wymianą rur kanalizacyjnych. AAAA co było z elektryką :mad: :mad: :mad: Powiedziałam że już nigdy więcej remontów.

Klara widać leżenie nam służy, a szczególnie naszym szkrabom. Trzeba pamiętać że im szybciej nasz bobas bedzie duży i GRUBIUTKI tym my możemy się czuć bardziej bezpieczne o nich. Mój Matysek 11.10 ważył 570g a nadal uwielbia jedzenie - każdy posiłek to zabawa i pływanie na całego w brzuchu. Oby tak dalej.

Ha! Zielony jest widzę w modzie. Ja też mam zielone meble w kuchni a w pokoju, który jest połączony z tą kuchnią ściany mam w dojrzały groszek oraz dywan i tapicerkę mebli w zielono żółtych barwach. Przedpokój cały zielony a łazienka zielono-"beżowa". Pokój maleństwa chcę dla odmiany w jakieś cieplutkie koralowe kolorki zrobić i mebelki sosnowe do tego wymyśliłam.

Agata e-mail moj to myfka80@wp.pl bede wdzieczna za fotki.... ja choruje na meble takie jak ma Karolla ale cena mnie powalila....poza tym do duzego pokoju mam meble w kolorze brzozy polarnej takie jasne jak cos ala klon.... fotki mieszkanka mam juz takie przed maz zrobil :-) bom ja przecie 200 kilsow od Siedlec :-(narazie moje miejsce dowodzenia to dom rodzicow ... dopuki nie pomaluje nie wprowadze sie ;-) wstawie teraz fotosy kuchni pokoikow i lazienki ...a urzadzajac to mieszkanie musze wziesc pod uwage fakt ze 2,5 roku jeszcze zostalo kontraktu mojemu wiec za 2,5 roku nowe mieszkanie w wawie pewnie...matko ja oszaleje....musze wybrac do kuchni cos co bede mogla pozniej ewentualnie rozbudowac...zdjecia nie sa suoper bo z aparatu tel....
kuchnia
064md.jpg

079hc.jpg
dobrze ze kuchenka jest na stanie :-) jeden wydatek mniej, a zapomnialam dodac ze mieszkanko ma niespelna rok....
a to widok na duzy pokoj hmmmm no coz dziwne ujecia...

056lp.jpg

089dv.jpg

maly pokoik

124nn.jpg

http://img455.imageshack.us/img455/7629/138tk.jpg łazienka.....nie za ciekawe ale to tylko 44 m kwadr.....

Myfa hehe widzę że przestrzenie w łazience taki jak u mnie ;) masz duże polke do popisu przy takich pokojach :) bardzo ładnie to wygląda, już sobie wyobrażam co tam by można powstawiać i pourządzać :)

Misqu lazienka mnie dobija...meble mam do lazienki z poprzedniego mieszkanka cale szczescie z ikei takie krtore moga stac i w pokoju malenstwa....z kolorami tez nie poszaleje w duzym bo mi zmniesza pokoj....hmmm odzucilismy mieszkanie - 65 mkwadratowych bo w starym budynku bylo ......ale nie zaluje....

reklama
Myfcia powiem Ci ze ja tez bym wybrała nowe mieszkanko mieszkałam kiedyś w starym przedwojennym budownictwie i to była makabra sam grzyb i wilgoć po czasie przyszła eh.. a co do mebli kuchennych to był wydatek nie powiem ale na raty wiec spoko nie było tak źle gdybym miała wizję zmiany mieszkania za 2.5 roku
to tez bym nie chciała inwestowac za dużo ale można kupić mebelki a potem ewentualnie je rozbudować w większym mieszkanku zawsze jest jakiś pomysł ;)
Co do łazienki to tez mam makutką niecałe 5m ale co tam ważne że ma sie mieszkanko !!
Myfcia śliczne to wasze gniazdko, zadbane i czyściutkie !!

Do góry