reklama
DObrze że byłaś Kira na badaniach hmm z tym przytulankiem i końcowym efektem u naszych meżczyzn
to coś jest bo słyszałam ze stosunek z wytryskiem wewnątrz jest wskazany przed porodem ponoć
przyspiesza akcje ja tez mam czesto po przytulanku twardą macice na moment może to też przez
sperme zapytam mojej gin w poniedz. niech posprawdza jak u mnie z szyjką bo była długa że by nam
w 9 miesiacu do kolan nie siegała buhahha
to coś jest bo słyszałam ze stosunek z wytryskiem wewnątrz jest wskazany przed porodem ponoć
przyspiesza akcje ja tez mam czesto po przytulanku twardą macice na moment może to też przez
sperme zapytam mojej gin w poniedz. niech posprawdza jak u mnie z szyjką bo była długa że by nam
w 9 miesiacu do kolan nie siegała buhahha
Kachna321bum
Fanka BB :)
A ile długości powinna mieć szyjka?? Gin powiedział, że moja jest ok, ale tak z ciekawości pytam
karola7
Fanka BB :)
Jejku właśnie odkryałm, że powoli zaczniemy przekraczać magiczną liczbę 100 dni do porodu. Ale szybko zleciało. A teraz. Jak czytam ksiązki to jak zostanie 100 stron to już potem tak szybko leci, że nawet sie nie zorientuję. mam nadzieje, że tu też.
reklama
Podziel się: