reklama
Kochane jesteście :-*
Co do ciasnoty to ja mam podobnie, podczas stosunku, choćbym była nie wiem jak podniecona to nie wchodzi do końca jakbym tam "pas cnoty" miała niewiem czy to przez jakąś blokadę psychiczną mam czy co.
Co do ciasnoty to ja mam podobnie, podczas stosunku, choćbym była nie wiem jak podniecona to nie wchodzi do końca jakbym tam "pas cnoty" miała niewiem czy to przez jakąś blokadę psychiczną mam czy co.
u mnie też droga mleczna (mam na myśli upławy )
a co do ciasnoty - to kurcze ciekawa, moze faktycznie jakas PODświadoma blokada? ja u siebie nie zauwazyłam nic takiego - wrecz przeciwnie - sie oststnio mocno rozochociłam .... i wszytko gra.Ciekawe zjawisko.A co gin na to?
teraz dopiero przeczytałam, zę napisałam ŚWIADOMA BLOKADA buahahaha
a co do ciasnoty - to kurcze ciekawa, moze faktycznie jakas PODświadoma blokada? ja u siebie nie zauwazyłam nic takiego - wrecz przeciwnie - sie oststnio mocno rozochociłam .... i wszytko gra.Ciekawe zjawisko.A co gin na to?
teraz dopiero przeczytałam, zę napisałam ŚWIADOMA BLOKADA buahahaha
karola7
Fanka BB :)
No i właśnie mam przyniosla mi moje wyniki znowu bakteire w moczu - i tym razem liczne ciekawe co gin na to jutro. Miałam takie przeczucie, że będzie gorzej. i jeszcze jedna rzecz. Jak mocz jest metny zamiast przejrzysty to źle? Co to może znaczyć?
Karola ja dzisiaj swoje odbieram wyniki i zobacze co ja mam wpisane ale na stronie noworodka jest nawet pytanie
jaki masz mocz mętny czy jaskrawo - żólty bo to tez może sugerowac płeć dzidzi wiec to chyba nie ma znaczenia jaki masz kolor!
jaki masz mocz mętny czy jaskrawo - żólty bo to tez może sugerowac płeć dzidzi wiec to chyba nie ma znaczenia jaki masz kolor!
Oki od razu dam znać!!
Wiesz z tym moczem i płcią to ponoć są jakieś tam zabobony ale skoro jest
możliwość że mocz może być taki lub inny no to nie ma sie co martwic
żadna to anomalia!! Nie denerwuj sie ! Ja mam jeszcze 9 dni do wizyty !!
Wiesz z tym moczem i płcią to ponoć są jakieś tam zabobony ale skoro jest
możliwość że mocz może być taki lub inny no to nie ma sie co martwic
żadna to anomalia!! Nie denerwuj sie ! Ja mam jeszcze 9 dni do wizyty !!
reklama
Karola ja mam mocz słomkowy - mętny , mam krwinki białe czerwonych brak i coś w nabłonkach jest napisane ale co ???
nie przeczytam tego pisma, a w skł.mineralnych-jest śluz, fosforany wapnia chyba dobrze przeczytałam
jak oni piszą!! Boshe
nie przeczytam tego pisma, a w skł.mineralnych-jest śluz, fosforany wapnia chyba dobrze przeczytałam
jak oni piszą!! Boshe
Podziel się: