reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Kira25 wspolczuje, kurde tak to jest nie dosc ze placisz za strzezony parking pewnie to jeszcze nie masz pewnosci czy Ci autka nie buchna..... nie przejmuj sie wazne ze Twoj caly :-) noi i nie smuc malenstwa....
buziaki

reklama
Kira wiem jakie to uczucie jak ktoś coś kradnie - nigdy nikomu nic nie ukradłam i nie moge pojąć takich ludzi
Mieszkam na osiedlu strzeżonym bo w naszym kraju to juz czysta paranoja co sie dzieje szkoda gadac!!

juz mi przechodzi, ale wnerwilam sie na maksa....
Pochlastali nam tapicerke (oba fotele z przodu, tylny i na drzwiach), uszkodzili trzy zamki i stacyjke .....
Kosztami naprawy sie nie przejmujemy, bo pokrywa parking.... ale..... wszystko bedzie trwalo strasznie dlugo ;-(
Dopiero w pon. beda ogledziny z ubezpieczalni i bedzie sie mozna zabrac za naprawianie....
I do tego Pan parkingowy, ktory mal dyzur jest super i strasznie go lubimy, a grozi mu, ze go zwolnia.... a to nie byla jego wina.
Nio.... a do mojego autka wlamali sie kilka miesiecy temu....
w bagazniku niestety mialam bagaze, ktorych nie dalam rady juz wniesc i buchneli mi bizuterie (moze nie cenna, ale stara i dazona sentymentem), notatki na studia (za 3 dni mailam egzamin) i jedna pare majtek ;-)

Nio... a teraz mialam w nocy stracha na maksa.... mojej polowce ostatnio grozili jacys debile, ze zabiora mu samochod, dom i kobiete.... myslalam, ze sie zaczelo....

Kira z tymi majtkami co ci ukradli to jacyś fetyszyście!! Może ktoś je na allegro potem sprzedał bo też widziałam takie aukcje :D

hehe, a może to jacyś nadgorliwi studenci i właśnie na tych notatkach im zależało? Kira nie przejmuj sie debilami. Uważaj na siebie i na maleństwo!

Uwazam, uwazam :-)
I nie radze nikomu mnie zabierac :-) Bedzie mial przerabane ;-)
A te majtki wtedy... rozwalily mnie.... moze ukradli, zeby mi nastoj poprawic ;-)

reklama
Kira trzymaj się.
Myfa dzieki za gruntowny wyklad co do moczu - troszke sie uspokoilam. tylko mój byl metny od początku - to bylo jedno co wiedziałam zanim odebrałam wyniki. No cóz za 3 godziny bede po wizycie i mam nadzieję ze zwolnieniem i wszytsko bedę wiedziala.

Do góry