reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Słonko musi być dobrze :-*

Mam problem :( wydaje mi się, że czasem jak nie pójdę siusiu od razu jak mi się zachce to tak jakbym popuszczała - jest tego niewiele ale ja nawet tego nie czuję :mad: czy to dzidzia uciska tak na pęcherz ??? Sorki za szczegóły ale w końcu o tylu sprawach intymnych tu piszemy ;)
Dziś wkładkę mam delikatnie żółtawą i już nie wiem czy to siusiu czy coś nie tak z maleństwem????????

reklama
Rybka ja dzisiaj też mam dość obfite upławy kremowo -żóltawe ach są chyba takie dni że raz mocniej a raz słabiej mam
u mnie te obfitsze dni sa po figlach z mężusiem ;) jakoś tak skojarzyłam sobie ! :D

Ja już tak mam od paru dni i nawet ostatnio nie figlowaliśmy bo mi ciągle coś nie tak, przez to czuję taki dyskomfort i juz nie wiem czy to ja jakaś lewa czy to takie normalne w ciązy ???

to chyba normalne że na żółto, u mnie też tak sprawy wyglądają a co do popuszczania to muszę sie pilnować jak kicham albo odkaszlnę bo mogę popuścić ::) na szczęście zdarzyło mi się to w domu :)

ja mam to samo Rybko tylko mama to jak juz wstane np z kibelka odejde i resztka zleci....to naturalne w ciazy tak samo jak popuszczanie
pozdrowionka
nie martw sie z malenstwem ok tylko czesciej trzeba wkladke zmieniac....

Oj dziewczynki podniosłyście mnie na duchu :-* - wkładki zmieniać mogę na okrągło byle z dzidzią było ok :D Ufff ulżyło mi trochę - bo już parę dni zbierałam się na odwagę, żeby tu o tym napisać ;)

Rybka - jeżeli Cię to jeszcze bardziej podniesie na duchu to ja tez tak mam :) czasem bywają dni, ze prawie ze mnie leci, a czasem ciut ciut albo wcale :) Wiec spoko oko :)

reklama
Nie wiem, co mi sie porobilo, ale..... kurcze jakby to napisac.... skurczyla mi sie pochwa.... :-[
Do tego stopnia, ze wprowadzenie glowicy usg to wyczyn.... nie wspomnie o przytulanku.... ;-(
Czy to normalne, czy ze m,na cosik nie tak???? Niby to nie jest nic strasznego, ale.... no... same wiecie...
I dodam, ze to nie problem tego, ze sie spinam np.... tak jakos jest i juz.....
Niby mozna by sie cieszyc, ale....
No i przebolalam jakos moje intymne pytanko :-[

Mhm... ale ze mnie nic nie leci za to :-) tzn. troszke sluziku i tyle. Tylko raz jakis czas temu na spacerku i to tyle, ze myslalam, ze mi wody odeszly.... ale to tez byl tylko taki bialo-mlecznmy sluzik.

Do góry